Імміграція до Манітоби
-
Чого жінки кіпішують пені не зрозуміти. Я з 2020 року тікаю від тої армії ніде не можу оф працювати в укр. Тірявся від того як тільки міг куда завгодно вже. Від того призову. Коли почув в 21 шопу за учєнія руских поняв шо назад не варік. А жінкам жеж немає призову. Чогосви боїтеся? Бідного життя з брок боями з україни? Не самий страшний розклад.
-
Достаємо вагіни? Що за цирк)))
-
Так. Ну типу якщо не одружений то США не такий вже і поганий варіант )
-
Так, ми про США
-
В Канаді такого нема )
-
Нене. Краще вже нелегально. Це буде коштувати 30к бачей такий цирк. І + з тим які зараз жінки то це буде тільки гемор.
-
Вагінальна віза - надійний варіант
-
Доречі індонезія. Балі. Там взагалі не треба доків. Маєш місяць, просто вилетів залетів 100 баксів в міс коштує. Безліміт собі живеш скільки хочеш. Їда дешева. Житло дешеве. Тільки треба матимкасу з інета бо там з ролотою тужнячки.
-
Боюсь що настільки
-
Ніколи не сумнівайся в Офісі тупих рішень
-
Не буде там ніхто призивною. Це вже не настільки всьо тупо я надіюсь, я надіюсь, бо може і настільки пхпхахаха.
-
нет, там совсем не так и через 2 года после официального проживания имеешь только право подать документы на гражданство...а этим занимается суд...и дело могут рассматривать достаточно долго
-
Можна ше в рашку всією групою всі зберемося туда як агенти з середини їх розвалювати.
-
Їдемо?)
-
Я з цією війною географію хоч вивчив.
-
В аргентині кожен міс коадеш на рахунок касарь чи шось таке і за два роки маєш громадянство.
-
В Філіппінах платиш $300 в рік за візу і живи собі. Плюс всі знають англійську
-
Так шо виживем. Вернемся зробимо ляльку пхахахахаха бляяя я ліваю, всьо не баньте. Я зайшов глянути чи є прога вкась нова. Я не можу жити з цими доками в голові. Тільки панікуєш ізза того. Просто не думати про то.
-
ніхто ж нікого насильно не тримає 😌
-
Такими темпами доведеться переіменуватись в "Еміграція з Манітоби"
22 Jan 2023, 05:40
139448/233871
4 minutes ago