Імміграція до Манітоби
-
Людина має 4/5 років досвіду, магістра та вік 42 роки. 775 балів, якщо я не помилився. Тільки TEER 4 вимагає англійська обов'язково. Людина в Україні не працювала у будівництві. Гуманітарний напрям 😁 Можливо, мені не потрібно поширювати такі кейси, бо люди пишуть у приват надати приклад такої довідки 😂😂. Не старайтеся реплікувати чийсь кейс на свої вхідні умови та обставини.
-
Достатньо балів - це скільки саме мав цей аплікант? Тобто, як я зрозумів, офіцер захотів, щоб конкретно була присутня саме ця фраза у референсі, як підтвердження достатньої англійської і все? Без доказів?
-
Пошукайте тут Bridging Work Permit. Обговорювали цього тижня
-
Коли отримуєш номінацію від провінції і подаєшся на федеральний рівень, то дозвіл на роботу продовжується автоматично? Оскільки треба відпрацювати 6 міс у роботодавця, 2-6 міс розгляд на номінацію та 21-23 міс розгляд на присвоїли ПР. Або як продовжувати працювати в Канаді, якщо ворк перміт дають тільки на 3 роки.
-
Для отримання PR ви подаєтесь на федеративний рівень, але підтримку вам надає провінція через провінційну програму. Через те і питання.
-
Дякую за роз'яснення
-
-
Оооо,мене також це чекає😅 Дякую за інформацію 😉 Господи який я неук...
-
Знову ж таки, люди плутають імміграцію із поза межами Канади, яка передбачає лендінг у провінції та оформлення документів у визначеній провінції протягом 30 днів з моменту лендінгу. Там , я згідний, може і були якісь кейси. Мені невідомо. Причин переїзду може бути багато, не тільки робота чи школа, а й клімат та купа іншого.
-
Я не любитель міфів :) Просто то єдина інформація, яка літає навколо і на просторах інтернету, включно з англомовними ресурсами. Пошукаю на Canada.ca ще додатково.