Імміграція до Манітоби
-
Здравствуйте) подскажите пожалуйста кто-то отправлял на вклейку визы паспорт,находясь в США?
-
Добре, дякую) як то вони приймають ті рішення😂 я чекаю вже дуже довго, тиша. Чоловіку аплікацію заповнила влітку і вже віза. А він служить, виїхати не зможе🙈
-
Вони можуть прийти пізніше, а можуть взагалі не прийти (таки випадки трапляються). В будь-якому випадку у Вас є лист-запрошення на вклеювання візи.
-
Дякую)) нічого страшного, що не було підтверджено біометрію, з приводу ворк перміту також ніяких листів?
-
Доброго дня! Так, мої вітання.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, це ж запит на вклейку візи? Бо цей лист є в кабінеті, але більше ніяких змін у статусі, та й листів на пошту не було.
-
t.me/ManitobaLife Два чати модеруються волонтерами КУК.
-
Привіт. Планую до кінця вересня бути у Вінніпезі. Можливо хтось підкаже, чи потрібно дитині 8 років робити тест на ковід у Варшаві перед вильотом? Я вакцинована повністю.
-
А можна посилання на інший чат?
-
Дякую за інфо 😊
-
Якщо їм буде більше двох років - обмін Все інше - здавати іспити
-
обмін
-
Скажіть будь ласка - питання щодо прав водійських - якщо їх отримати в Манітобі, то потім - якщо переїдеш , наприклад, в Оттаву - то треба буде заново здавати екзамени чи буде просто обмін?
-
Вибачте, я не знала
-
Не дублюйте в двох чатах, навіщо ви. Цей чат - доя питань віз/перельоту/іміграціі. Інший чат - вже про життя в Манітобі, як раз для вашого питання.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, хто з вас вчить англійську на курсах? На які ви ходите чи онлайн займаєтесь? Чи є тут курси при університеті?
-
Все буде добре
-
Зрозуміла! Дякую) завтра виліт, щось лячно стає)
-
Ні, якраз у більшості випадків, у Торонто Ви отримуєте багаж, оскільки в'їжджаєте до країни, і далі після того, як офіцер на кордоні підтвердить Вам в'їзд, повторно здаєте багаж вже як на внутрішній рейс (як автобус у Польщі-Україні), бо інакше, якщо Вас не впустили, то що - багаж їде до Вінніпегу? ))
-
Підкажіть ще, будь ласка, в більшості випадків багаж реєструють одразу до Вінніпегу, так? Пересадка в Торонто
22 Jan 2023, 05:40
13969/229593
25 minutes ago