Імміграція до Манітоби
-
Сорі а що значить новий летер? Якось по іншому його скласти?)
-
Вітаємо, Inna Soloshinko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Хотів уточнити що саме заповнювати у податковій декларації з приводу виплат до пенсійного фонду? Бо від Canada life мені прийшла одна сума. З відрахуваннями від моєї зарплати. Але ж таку саму суму додає мій роботодавець до моїх виплат. Не можу зрозуміти як саме це вказати в своїй податковій декларації?
-
Підкажіть будь ласка кажуть що не можна мати переклад на 3 мовах Типу виписка з праці з Чехії вона ж на чеському Далі переклад на укр далі на англ Як ще може бути інакше?) Розділ «блохери»
-
-
06 December, 2023 - EOI submitted 28 December, 2023 - LAA 15 January, 2024- MPNP application submitted В очікуванні лише 2.5 місяці. Статус "Received". Почекати ще 3.5 місяці та відправити paystab та новий employment confirmation (вже на данний момент зп зросла з моменту подачі)? Чи спробувати відправити зараз? Я дивлюсь у International группі на фб по mpnp люди пишуть що на данний момент розглядають подачі за липень, у всіх інших статус "received". До цього чогось вважав що розгляд відбувається у рандомному порядку незважаючи на дату "mpnp submitted".
-
Я не знаю чи домоможе вам мій досвід чи ні, але опишу:) в мене дитина народжена за кордоном. Нам спочатку видали довідку, шо дитина вступила в громадянство. Потім видали укр свідоцтво про народження. І потім вже закордонний паспорт. На пр ми подавали тільки свідоцтво про народження та закордонний паспорт. Довідку про надання дитині укр громадянства ніхто не питав.
-
Проблема навіть не в цьому, а втому, що в imm0008 потрібно дати відповідь чи є країни, які не є країнами громадянства та резиденства, в яких людина перебувала більше 6 місяців останні 5 років. Якщо не вказувати Українське громадянство, то потрібно вказати іміграційний статус тадати початку та закінчення. 🤷♂
-
Так само це стосується ситуації, коли потрібно вказати посвідку на постійне проживання. Просять обов'язково вказати дату кінцеву, але посвідка ще й досі є дійсною, але в їх формі ця дата не може бути більше ніж дата подачі аплікації на PR. Короче кажучи, скоріш за все прийдеться писати листа пояснення