Імміграція до Манітоби
-
Я просто хочу змінити позицію і є шанс що для тієї позиції я не підійду, ризикувати не хочеться
-
Якщо у вас підвищення, то на це не потрібно погодження. Можете просто повідомити, якщо НОК змінюється
-
Заповнюю EOI , вказую населений пункт не Вінніпег, а потім в Summary за регіональну іміграцію 0 балів. Що робити? Дякую
-
Тобто, якщо в своїй фірмі я хочу змінити позицію, то я повинен повідомити в провінцію з приводу цього?
-
Is your occupation regulated inManitoba, are you fully recognized by the provincial licensing body. В EOI цього питання вже немає, а в відео гайді є. За це дають 100 балів. Що робити? Дякую
-
Тільки з погодження провінції
-
Друзі, так а після отримання номінації можливо міняти роботу? Чи це з розряду «небезпечно»?
-
українців мало, порівняно з іншими
-
Так, я хочу після отримання номінації податися на іншу вакансію ( бо моя це дуже дуже entry job). Але з цієї другої роботу можна вилетіти )
-
Не дуже зрозуміло. Ви самі хочете звільнитись і податись до свого роботодавця на іншу позицію?
-
Так. Я так розумію, ви подались на новий ворк перміт? Зараз ви спокійно подаєтесь зі своїм ворк пермітом, він же ж дійсний? А прийде новий, то його додасте, там є така опція. І так, після оплати, пізніше, коли буде новий документ, щоб не втрачати час.
-
Тоді теж, ризик що не підійду і знову 6 міс ?
-
не треба чекати 48 годин
-
Типу податися як по СВО та змінити позицію ?
-
Так подавайтесь по SWO
-
Ви коли подаєтесь на зміну роботи, для погодження потрібен новий job offer.
-
Я ще не подався) через 2 місяці буду
-
Ви ще очікуєте номінацію?
-
Бо я хочу спробувати, поки ж можливість. Бо до отримання піару вже іншу позицію можливо отримати
-
На власний ризик. Повідомляти потрібно і провінцію і федералів. Але повірте, люди змінюють роботу. Після отримання номінації якось легше, як я розумію. Але ж всяке буває
22 Jan 2023, 05:40
139929/232031
about a minute ago