Імміграція до Манітоби
-
Добридень. Можливо, хтось стикався з тим, що не вдається зареєструватися в Дія? Під час підтвердження особи (фото обличчя) з'являється помилка "На жаль, сталася помилка". Що може спричинити?
-
Треба виглядати схожим, як у Ваших документах)) Тобто зачіска, легка посмішка, освітлення… Можливо із другого-третього разу вдасться)
-
Дякую. Я вже перезавантажував телефон( Спробую перевстановити додаток
-
Доброго часу! Скажіть будьласка. Як отримати health benefit card manitoba по CUAET?
-
Добрий день. Це типова ситуація. Спробуйте інше освітлення, камеру і т.д. Спробуйте зайти з стаціонарного комп'ютера через акаунт банку. Також, можливо використайте ідентифікацію за ID карткою, якщо у Вас паспорт такого типу.
-
Спробую і так)
-
спробуйте камеру при скануванні поставити трошки вище обличчя. Тобто, щоб ви на неї дивились знизу вгору. В моєї дитини не получається зайти ніяк, бо дуже велика різниця в обличчі 10 років і 15....Як дві різні людини.
-
наново створювала заявку через іншу пошту
-
Скажіть будь ласка, як ви видаляли мову з заявки?
-
нехай щастить 🙏🏻
-
Щиро дякую за поради
-
На цьому тижнi буде( я так думаю, кiнець березня)
-
Доброго ранку, в останньому пункті self-assessment можна отримати 5 балів якщо проявити бажання жити за межами Вінніпега, тобто якщо у мене є друг це дасть 10б + 5б ? Чи тільки 1 пункт дамть бали? Тобто або 10 або 5б?
-
Дякую
-
Ви маєте там вже жити і у вас там має бути робота.
-
Добрий день! Може хтось отримував довідку про несудимість із Білорусії? Як це можна зробити? Допоможіть будь-ласка!
-
Доброго дня, чи є тут хтось, хто нещодавно подавався на фінансову допомогу через безробіття? До мене приїхали мама та брат (17 років), школяр, вони не працюють, і брат ходить до школи. Хто підкаже, як тут все влаштовано, куди звертатися (чи є там черга)? Буду вдячний за допомогу, дякую.
-
18 місяців потрібно сплачувати податок та після цього Ви можете податися. Без цього Вам будет відмова
-
не пам’ятаю але мабуть писала ні, бо вона ж по суті не на розгляді була
-
А як ви робили з питанням "чи подавали ви ще заявку"?
22 Jan 2023, 05:40
140179/230260
less than a minute ago