Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Я вже перезавантажував телефон( Спробую перевстановити додаток
-
Доброго часу! Скажіть будьласка. Як отримати health benefit card manitoba по CUAET?
-
Спробую і так)
-
Добрий день! Може хтось отримував довідку про несудимість із Білорусії? Як це можна зробити? Допоможіть будь-ласка!
-
Доброго дня, чи є тут хтось, хто нещодавно подавався на фінансову допомогу через безробіття? До мене приїхали мама та брат (17 років), школяр, вони не працюють, і брат ходить до школи. Хто підкаже, як тут все влаштовано, куди звертатися (чи є там черга)? Буду вдячний за допомогу, дякую.
-
18 місяців потрібно сплачувати податок та після цього Ви можете податися. Без цього Вам будет відмова
-
Ну я би так і зробила Чи до вінклера переїхала би В них своя програма
-
Всім доброго дня , підкажіть будь ласка, може хтось стикався. Як можна знайти інформацію з анкети CUAET. Зараз подаватися на провінційну підтримку , і треба та інформація яку ми писали при заповненні анкети на візу, тобто про роботу за 10 років ,треба щоб усе збіглося , а ми вже не помʼятаємо що писали,робили все самі і відносилися до цього питання не дуже серйозно. Як знайти цю анкету ? Заздалегідь усім дякую!