Імміграція до Манітоби
-
Добрий день)) Підкажіть, будь ласка, номер волонтерів) Оскільки приїжджаю з донькою до Вінніпегу в середу, зателефонувала в готель, сказали, що вже не поселяють в готель ... І звертатись до волонтерів
-
Дякую, подивилась це відео. І все одно не можу зрозуміти, чому мені порахували 22 бали за факторі 5 Тільки один звʼязок можна вибрати по спецвибірці, як я зрозуміла
-
Немає номерів волонтерів. Як прибудете у Вінніпег, біля стійки з соняшниками будуть номери готелів, які приймають в цей день новоприбулих. Якщо волонтери будуть - вони допоможуть. Якщо ні, там є стаціонарний телефон, дзвоніть за номерами і просіть номер.
-
Якщо кому потрібно буде по термінам, то отримали довідки про несудимість з Польщі. Лише вчора питала була сама кому за скільки прийшло, бо почала переживати 😅 Ми відправили 13.02, в Польщу дійшло 28.02, назад отримали 25.03
-
Дякую за відповідь. Підкажіть ще будь ласка, це до кінця березня тільки можна подаватися на продовження, це якось з CUAET пов'язано?
-
За досвід роботи окремо даються бали (за як такий, не як зв'язок)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яку просять довідку? З апостилем чи без? І чи достатньо простого перекладу бюро перекладів з печаткою?
-
12 це я рахувала, поряд то шо спеціаліст порахував 22
-
Там же 12 написано?
-
платний імміграційний адвокат Манітоби 😔
-
Хто вам таке рахував?
-
Дякую, що відповіли. Ви подавалися за допомогою відео, де показано як та що робити?
-
я подавалася з іншого аккаунту, який створювала коли подавала на зняття обмежень з перміту
-
Доброго дня, хто подавався на продовження WP, підскажіть ви подавалися через IRCC аккаунт, де заповнювали анкету на CUAET?
-
я подавалась коли відео ще не було)) але на щастя зробила фактично все як у відео мій чоловік подавав по відео
-
Ось через цей аккаунт подаєтесь
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Доброго дня, у чоловіка запити аналогічних документів після pre-arrival services. І вже біля 2 місяців background is checking. Ви телефонували/ писали щодо вашої аплікації в цей період щоб прискорити портал 1?
-
Вам продовжили? І на скільки до того був ворк перміт ?
-
Доброго дня! Якщо Після EI повертаєшся на роботу, з якою подавався на провінційну, то що вказувати найкраще в describe situation при заповненні веб форми? I changed my employment?
22 Jan 2023, 05:40
140356/230163
4 minutes ago