Імміграція до Манітоби
-
Маєте на увазі на федеральний ?
-
Аж після отримання AOR ви зможете підв'язати аплікацію до трекера.
-
принаймні, я так писала при заповненні на Cuaet візу
-
зараз assessment in process
-
а якщо багато років пропущено, у зв'язку з народженням дитини, доглядом за ним, можна просто написати – домогосподарка замість роботи?
-
Доброго дня! Питання до тих, хто подавався на ПР на федеральному рівні. Після відправки заявки, чи необхідно прив'язувати заявку до IRCC Secure account, в який ми заходимо через GC Key? Чи нічого робити не треба? Коли я захочу на портал, через який подавалась на PR, статус заявки - submitted. Дякую за допомогу!
-
Ок5 підходить?
-
Завжди все логічно можна пояснити. Також ОК5 відображає вашу історію роботи.
-
Того і боюся, бо в Україні деякі місця де я працював вже і не існують🤷🏻
-
Хто отримав ECORP в лютому, пластик уже отримали?
-
Деколи IRCC може надіслати запит на інформацію та документальне підтвердження
-
Дякую, я це розумію, але питання в іншому, чи не вимагає офіцер документів які підтверджують цю працю? Вказати не проблема, проблема надати докази що там і в таких то роках працював.
-
Не важливо як ви працювали. IRCC буде вимагати вашу історію за останні 10 років. Ви повинні там все вказати без пропусків.
-
Як тільки вам погодили eCoPR, ваші open work permit, visa стають недійсними. Відразу в ту ж секунду.
-
У вас статус змінився?
-
Дякую велике за відповідь ❤️
-
ну тут так, скрізь суцільний рандом)
-
Тут реально рандом))) в моєму випадку через тиждень дали номінацію
-
Коли прийде паспорт, треба по-перше подаватися на WP. На візу він може подати будь-коли, вона тільки на вʼїзд в Канаду. Доречі на федеральний етап зможете подати і по старому паспорту (якщо він ще дійсний буде)
-
дякую за відповідь) не знаєте випадково скільки часу минає, коли вони вже подзвонили, до ухвалення заявки? у вашому випадку як було?
22 Jan 2023, 05:40
140601/230616
12 minutes ago