Імміграція до Манітоби
-
Так, додати новий і старий перміти на федеральному етапі
-
Фух, ну 10 років це ще норм. Мені хтось казав за все життя, я вже злякався.
-
Взагалі до федерального я ще не дійшла. Здається за 10 років. Нехай мене виправлять якщо помиляюсь.
-
а якщо подала перед отриманням номінації? ще не прийшов. просто вказати потім новий ВП на федеральному етапі?
-
Добре. А взагалі?
-
На провінційному етапі цього не питають.
-
Вітаю. підкажіть будь ласка де у Вінніпезі можна купити дешеві сигарети?
-
Йоу йоу йоу. Коли документом прикріпляєш свої подорожі закордон для Номінації — за скільки років останніх треба описувати подорожі?
-
І щодо індусів і несправедливості... Ви вже вибачайте якщо задіну чиїсь почуття, але Канаді по цимбалах. Канада вирішує свої проблеми за рахунок міграційних програм. Як би це не виглядало, але у кількості балів немає кольору шкіри чи релігійних вподобань
-
Дякую Нашi дiють до 19 Липня. чоловік переживає, що розглядають вже 2 місяці, статус все ще submitted, і потім або не продовжать, або скоротять і продовжити знову не зможемо
-
Як нецікаво читати групу, то для чого тут перебувати? Всі повідомлення адміни пишуть, базуючись на першоджерелах.
-
Дякую за відповідь
-
Ми з дружиною подавали заявки на wp з різницею в 1 день. Мені прийшов новий за 3 тижні, їй - за 4 місяці. Лото забава
-
Регіональність тільки для SWO. Якщо ви подаєтеся по SWM, то додаткові 5/50 балів вам не врахують.
-
Дякую
-
Читаю цю групу майже кожен день, по крихтах збираю цікавинки. Чим далі, тим нецікавіше стає. Іноді складається враження, що люди навіть не відкривають офіційні першоджерела з інформацією щодо іміграціі. Ми ніби ладні 1000 повідомлень в групу написати, тільки б самим нічого не дізнаватись. А потім багато хто дивується що все дуже цікаво, але нічого не зрозуміло. Щось зробили, як зробили - не зрозуміли, який результат - незрозуміло, що далі - незрозуміли. Ще й мову вивчите трохи поки будете читати. Одні плюси.
-
Та я і не кіпішую. Старі ще діють довго. Може тому вони і не поспішають. Сподіваюсь теж що подовжать.
-
Я б на вашому місці стримано радувався б. Бо зазвичай, наскільки довше розглядають, настільки і додають до ВП часу) Як мінімум у мене так було
-
Добрий день. Ну я дзвонила, вони мені сказали писати на форму. Я писала на ту форму 3 рази і ось сьогодні через півтора місяці вони мені відповіли - чекайте. Ваші заявки по ворк пермітам все ще в обробці, ми робимо все що можемо. Хорошого вам настрою, в такому плані 😀
-
Доброго дня перепрошую, що турбую Вас. як Ви вважаєте, чи має сенс дзвонити з приводу, що ворк пермiт не рухається чи ні? у нас дискусія на цю тему з чоловіком
22 Jan 2023, 05:40
140649/231260
6 minutes ago