Імміграція до Манітоби
-
Читаю цю групу майже кожен день, по крихтах збираю цікавинки. Чим далі, тим нецікавіше стає. Іноді складається враження, що люди навіть не відкривають офіційні першоджерела з інформацією щодо іміграціі. Ми ніби ладні 1000 повідомлень в групу написати, тільки б самим нічого не дізнаватись. А потім багато хто дивується що все дуже цікаво, але нічого не зрозуміло. Щось зробили, як зробили - не зрозуміли, який результат - незрозуміло, що далі - незрозуміли. Ще й мову вивчите трохи поки будете читати. Одні плюси.
-
Я б на вашому місці стримано радувався б. Бо зазвичай, наскільки довше розглядають, настільки і додають до ВП часу) Як мінімум у мене так було
-
Добрий день. Ну я дзвонила, вони мені сказали писати на форму. Я писала на ту форму 3 рази і ось сьогодні через півтора місяці вони мені відповіли - чекайте. Ваші заявки по ворк пермітам все ще в обробці, ми робимо все що можемо. Хорошого вам настрою, в такому плані 😀
-
Доброго дня, підскажіть як правильно вказати освіту. 9 класів(загальна середня освіта) потім технікум 3р.10місяців ( молодший спеціаліст) і 2 роки університету (бакалавр)
-
тому що ми більше, якщо ви хочете розрахувати, ніж розрахувати у відсотках
-
Ще питаннячко, дитині теж треба продовжувати візітор, якщо поки що навчається в школі? Чи це треба подавати на SP? Я читала, що якщо строк паспорту до закінчення менше ніж 3 роки, то не продовжують. А так як дитячий паспорт взагалі тільки на 4 роки видають, то звісно, що термін буде мешим ніж 3 роки.
-
Скажіть а ви платите бо вже отримали лла? Це коли потрібно цих 500₴ платити коли вже документи додали?
-