Імміграція до Манітоби
-
Воно тепер питає ті самі питання коли я заповняла аплікацію
-
Чекайте поки пройде 48 годин і потім заходьте
-
Тобто ще немає 48 годин
-
48 годин після отримання лла нема сенсу заходити в систему
-
Лла є тільки лист на емейлі. Як побачити сам ЛЛА. Заходжу в екаунт пише ерор.
-
На сьогоднішній день без мови ви фактично не отримаєте запрошення на подачу номінації. Дуже високі бали. noc.esdc.gc.ca/?GoCTemplateCulture=en-CA
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як визначити тір своєї роботи чоб зрозуміти чи обов'язково тест здавати англійську мову
-
Вимога мати не менше 10К+2К на кожного члена сім'ї
-
Так
-
Якщо я маю намір навчатися 📚 , мені потрібно робити study permit ?
-
Дякую за інформацію!
-
Щоб у спец вибірку потрапити, потріюно гроші , так? А можна задекларуіати лише 10000, а інші не вказувати?
-
Ви під час подачі на перміт вказуєте, що маєте номінацію від провінції. То ок, що буде новий перміт. Вам також потрібно буде завантажити номінацію до IRCC portal.
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, може хто володіє інформацією, якщо вже отримали номінацію від провінції, планую подавати на федеральний рівень. Як бути із продовженням ворк перміту? Чи це якось повпливає на подачу документів, адже це по факту як видача нового і будуть не співпадати дані з тими, що подавались на провінційну програму. 🤔
-
Якщо мова не здана на 4 з усіх модулів, то ви ніколи не потрапите у спецвибірку.
-
Ось це друга заявка На яку чомусь не прийшло лла Але ж тут явно видно що є 60 балів Ця заявка була зроблена з іншої пошти
-
Тому і так довго чекаєте
-
Я проходжу по тир 2 , а що до 60 балiв я не знаю як менi це перерахувати. Знаю до в мене 715 балiв
-
Англ здали? 60 балів є?
-
мабуть погано натиснули цю кнопку. я вже як 5 тижнів чекаю з моменту подачи EOI
22 Jan 2023, 05:40
140683/231150
8 minutes ago