Імміграція до Манітоби
-
-
Оооо,мене також це чекає😅 Дякую за інформацію 😉 Господи який я неук...
-
Знову ж таки, люди плутають імміграцію із поза межами Канади, яка передбачає лендінг у провінції та оформлення документів у визначеній провінції протягом 30 днів з моменту лендінгу. Там , я згідний, може і були якісь кейси. Мені невідомо. Причин переїзду може бути багато, не тільки робота чи школа, а й клімат та купа іншого.
-
Я не любитель міфів :) Просто то єдина інформація, яка літає навколо і на просторах інтернету, включно з англомовними ресурсами. Пошукаю на Canada.ca ще додатково.
-
Так ви ж даєте зобов'язання осісти в провінції. Пам'ятаю ми то вже обговорювали не раз :). Згідно конституції ви маєте право жити де завгодно. Але провінція може подати позов і анулювати PR.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка! При подачі на PR треба вказувати всі дипломи про освіту, чи не обов'язково? Тому що при подачі на Work permit я вказав лише два своїх дипломи про освіту, а третій (заочне навчання) не зміг, оскільки анкета в IRCC не давала змішувати роки роботи (останні 10 років) та роки навчання. Чи не буде це проблемою для PR, типа misrepresentation?
-
З головних плюсів ЕЕ - це свобода вибору місця проживання після отримання ПР