Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, яка має бути довідка про відсутність судимості з Польщі? З апостилем чи без? І чи достатньо простого перекладу бюро перекладів з печаткою?
-
Якщо дозапит прийшов на імейл, то через вебформу. Якщо дозапит прийшов в gckey кабінеті, то там є лінк додати документи.
-
Так на номінацію)
-
А,ну якщо тільки так
-
В коледжі хочу на навчальну програму піти.
-
Це вже на номінацію ?
-
Та теж саме. 4 місяці чекаємо и ще дай Бог стільки попереду😂
-
Якщо вам прийшов лаа,то навіщо вам ще раз перескладати мову?
-
Бал невисокий, тому що за вік- 0, мову буду перездавати на вищу.
-
Коли термін розгляду заявок мпнм 12 місяців, то не так вже і радієш коли отримуєш лаа, в мене вже 3 місяць йде і зрозуміло що чекати ще і чекати, тому навіть якщо ціх East Indian відберуть, не факт, що вони встигнуть свої наміри імаграційні реалізувати
-
Доброго вечора. Подала ЕОІ 21 березня, SWM, мова, гроші. Бал 761. Отримала LLA сьогодні.
-
В мене на роботі деякі індуси у яких вже закінчується перміт трохи обідку кидають з цього приводу, але є одна фраза яка трошки дає їм зрозуміти різницю між нами «не потрібно мені КУАЕТ, вибірки, ПР, аби б ця віна не починалась» Більшість цих студентів прорахувалися зі своїми імміграційними планами і вони мають можливість спокійно повернутися додому, а більшість українців - ні, і знаходяться тут не від гарного життя Немає нажаль фейсбуку щоб йому відповісти)
-
Я готовий! Як?)))) Я сподіваюсь що не будуть слухати нападки)