Імміграція до Манітоби
-
Віза - це пропуск в будь яку країну.
-
А як ви її пред'явите в аеропорту?
-
А чи потрібно візу саме вклеювати в паспорт? Чи є це обов'язковим? Новонародженому
-
Дякую за відповідь ❤️
-
Просто тут така ситуація, що може треба буде терміново виїжджати з країни, а це неможливо буде зробити якщо паспорт буде на вклейці..(( ось що мене турбує
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи можна отримати в аеропорту по прольоту до Канади візу дитині маленькій? Чи не буде проблем з виїздом з України? У батьків візи є. У дитини є закордонний паспорт
-
Ні, не треба !
-
Будь ласка, тримайте себе в руках. Я розумію, що контент чату тягне на пулітцерівську премію, і деякі пости є шедеврами, тому ви таким чином виражаєте своє захоплення. В той же час ми стараємося бути толерантні до творчості один одного, прямі образи у чаті заборонено, адміни відразу вказують на курс крейсера "масква".
-
Хто летів через Амстердам (Нідерланди) Потрібна лі транзитна віза? Одна авіакомпанія, пересадка 6 годин.
-
Доброго дня. Підкажіть як краще летіти з Європи до Вінніпегу? Чи можна розглядати рейси з пересадкою в Лондоні?
-
Вчора хтось питав - Що робити коли отримав візу? 🤣 Шо то за люди такі, чи то якись напів тварини. Я хотів порадити запхати собі у сраку ту візу, але стерпів. Потім ще якась дурна питала - Чи то CLB кожному? Так 220 кожному 🤣 то лишень дві доби тут та навіть не усі повідомлення переглянул.
-
Перепрошую, я не одразу зрозуміла що то додатковий жартдивий допис від вас.
-
А вбачають то ви кепкуєте далі. Гну якщо задають таки питання то мабуть не очевидно.
-
Моя вам порада, до незнайомих людей звертайтеся на ви.
-
Впевнена що то автоматичне виправлення і дівчина мала на увазі foil-less визу. Не дуже складно здогадатися 😉