Імміграція до Манітоби
-
Ви питаєте звільнятись вам зараз чи ні? Та чи збирати гроші?
-
Пане Wes, підкажіть будь-ласка, я отримала LAA... Маю постійну фул-тайм роботу, мову і не клеймила достатньо грошей, розраховувала на SWM. А як заявку заповнювати ? Там же є пункт про SWO чи SWM... Тобто тепер мені заповнювати як зв'язок через роботу 6 міс в минулому?
-
Остання вибірка по свм без додаткових умов була 11 січня
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Я так розумію суто вибірки по skilled worker manitoba не було Все на сайті розписано, знайдіть в гугл mpnp draw archives
-
Ви написали не було вибірки декіла місяців. Вибірки куди?
-
EOI - expression of interest - реєстрація у пулі кандидатів. LAA - Letter of Advice to Apply - вас вибрали з пулу і запрошують подавати документи на номінацію провінції за одним із напрямів. LOA - Letter of Approval - це номінація провінції.
-
Вибірка це draw, що таке LOA?
-
Вибірка це LOA?
-
22 січня відправили, 15 лютого отримали. Вам прийде повідомлення від Canada Post про те що лист потрібно забрати їх офісі.
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, для підтвердження попереднього досвіду роботи треба employment verification letter від роботодавця А що ще? Щойно отримала LAA, буду подаватися на номінацію 😊
-
👍 супер, я з четверга минулого
-
3 дні
-
Доброго дня скажіть будь ласка ,чи є волонтери в аеропорту,чи зможуть поселити в готель ,сьогодні о 20,прилітаю і не знаю що далі ,всім дякую
-
Підкажіть будь-ласка скільки Ви чекали LAA після заповнення ЕОІ? Я щойно теж LAA отримав, цікаво, як у інших відбувається
-
Я ще додала пояснення моєї ситуації чому цих документів немає та чому я не можу звернутись до навчального закладу
-
Не знаю 🤷🏻♀️ я ще чекаю номінацію. Але це максимум що я можу додати, бо у нас все зруйноване і де знайти керівництво тепер уявлення не маю. Дай Бог щоб взагалі живі ще були…
-
Школа в якій Я навчався не хоче йти на контакт, а нікого не має аби дати довіреність
-
Це їм вистачило чи вони щось ще питали? Бо Я теж можу взяти витяг з реєстру та додати ці скани, як підтвердження.
-
Скільки часу пройшло після отримання LAA? Там здається з laa писали що треба зачекати 2 доби після отримання листа
22 Jan 2023, 05:40
141065/233263
4 minutes ago