Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! У дитини віза і стаді перміт до листопада 2022 . Зробили новий паспорт. Які подальші дії? Що треба зробити спочатку - подовжити переміт чи вклеїти візу? Куди за цим всим звертатись ? Дякую
-
Судячи по наявній інфі по чату, то від 40 хвилин до 6 годин. Все залежить від ситуації
-
Нам зайняло 30 хв
-
Є пошук
-
Що за Arrive Can? І для чого воно потрібне?
-
Скажіть будь ласка чи хтось летів через Торонто? Скільки часу зайнято отримання ворк перміту та всіх інших формальностей?
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка В п'ятницю дойшли паспорт на в клейку в Варшаву На польсій почті сказали що все курьєр доставив Від того моменту ні слуху Не приходить нічого на почту і міняється в кабінеті нічого Як бути? Що робити ? Вже паніка бере де паспорти. Дякую
-
То дуже добре ) дякую )
-
Доброго дня, хто з України (територіально) сплачував до WES за послуги? Мені на сайті WES пише , що "всі збори зазначено в канадських доларах". При цьому в підсумку видає суму в доларах США 🤷. Так в яких все таки платити? І друге питання , сплатити з картки монобанк можливо? Дякую всім , хто в темі🙂
-
У мене не помилка, а ситуація трохи інша
-
Якщо вони знаходяться усі у Канаді, то так!
-
Тобто якщо чоловік отримує PR, то жінка і діти теж його автоматом отримують ? 😮
-
Вітаю! Будь ласка, поділіться перевіреними контактами компанії/людини (послугами якої Ви самі / Ваші близькі/друзі користувалися), потрібно відправити паспорт на вклейку візи з України (Київа) і назад... Дякую заздалегідь та гарного дня!
-
Це я не сама робила, а мій знайомий з Канади за мене
-
Коли прийшла фоиллес, там можна було написати шо там помилка.
-
Трохи не зрозумів. Куди листа написали? Бо є окрема онлайн процедура для подовження візи абе перміту
-
Думаю що треба. У мене була так ж ситуація, дитині дали фоиллес візу на 2 тижні , хоча паспорт було подовжено. Написала листа, прийшов запрос на паспорт і вклеїли все на декілька років
-
Добре, зрозумів
-
Не дублюйте повідомлення у двох чатах, дякую.
-
Для перетину кордону Канади потрібно мати діючу візу і паспорт. Ворк перміт дає право працювати, а не подорожувати.
22 Jan 2023, 05:40
14117/232166
30 minutes ago