Імміграція до Манітоби
-
Ніхто нічого не змінить і не полегшить, буде тільки важче.
-
Як би я був впевнений на 100% що здам, то пішов би, хоча б мінімум на 4 бали, но це нічого сильно не змінить.
-
Вибачте, а на bridging OWP можна лише після AOR на фед.етапі подаватися чи як? А то Ви написали «коли отримали номінацію». Дякую
-
Ну ми про це і дискутуємо Може продовжать щось
-
Здавати англійську і Вас виберуть по спецвибірці
-
А толку що я подався, вже 1,5 роки працюю, на одній і тій же фірмі, мало балів, з неба їх не дістати, а вибирали і будуть завжди вибирати з найвищими балами, лишилося до працювати чуть більше року, і повертатися назад в Європу.
-
Просто так дивно І британці і штати продовжили всім візи ще на 2-3 роки Але це звісно нещодавно стало відомо. А в Канаді видають як попало ці продовження. І ананасового було ще в минулому році що можна продовжити і змінити статус тільки до 31.03
-
Ну можливо Але ж заохотили нас їхати на інший континент 🤷🏼♀️ А потім що знову по світу кататися 🫠
-
Це зрозуміло… Просто хтось каже що не будуть депортувати, хтось каже думати куди далі 😭
-
Це була перша медкомісія. Я не проходила її коли приїхала. Мені видали ворк перміт і в ньому не було вимоги про медкомісію. Про те що її бажано здати я дізналась вже в цій групі, та вирішила що немає вже сенсу її робити.
-
Є таке Я коли їхала то ще тоді навіть гроші не видавали і готелю не було Як тільки програму відкрили
-
Ніхто абсолютно нікого не примушував сюди їхати. Була війна, була необхідність імміграції тисяч людей
-
Привіт! Порадьте будь ласка, хто більше в курсі з цього приводу, чи є шанси отримати в Манітобі pr з моїм кейсом? 😅 20 років, є диплом з українського коледжу, знаходжуся п'ятий місяць у Ванкувері і є тут офіційний досвід роботи, чула, що воно підпадає під фактор ризику втратити бали. У Вінніпезі є близька подруга, приїхала за куает. Англійська upper intermediate. Буду вдячна, якщо поділитеся досвідом і думками!
-
Просто так цікаво Як людей сюди перти пачками, то норм А як якось домогти залишитись на іншому континенті, то не 🤷🏼♀️