Імміграція до Манітоби
-
І вони так запросто написали два есе?
-
В мене 3, і у молодшої канадське громадянство
-
В мене не було в школі англійської.
-
Немає змоги робити все за умовами, я не можу отримати джоб офер, та чекати дозволу офіцера як тут пишуть, тому я буду писати про intentions, потім змінювати працю, потім писати їм знову, як більшість людей робила тут
-
Ви дарма так думаєте, мій чоловік за пів року підготовки здав на 4,5, мова дуже погана, на рівні початкової школи
-
Знаєте, я пробував тест пройти, тому просто так не пишу.
-
А підкажіть за тим новим законом що лміа теж будуть обмежені. То це українців по куаєт теж стосується? Що можуть не давати лміа?
-
Я буду працю змінювати, тому що моя праця trash, наче нікому не це не заважає, але це порушує умови swm
-
В мене кринжова праця), я грузчик за меленьку зарплатню, тому мене важко замінити, бо праця дуже виснажлива, тому мене не звільнять просто так) доведеться самому йти
-
Ну я краще знаю про себе чим ви, тому і пишу для мене не не реально, ще багато грамотних які за пів року вивчають до рівня С1
-
Ну дивіться, вони повинні відписати протягом 2 тижнів. Зазвичай Ви і повинні відпрацювати 2 тижні на попередній роботі, тож майбутній роботодавець мав би це нормально сприйняти. Звісно, що скоріш за все пробачать, не таке пробачали, але можливо вдасться зробити все правильно, так спокійніше буде)) Або ще варіант, добийтеся щоб Вас звільнили)))
-
Що там готуватися, для мене сама більша проблема, це написати 150 слів, і слухання, вибрати те що говорили, це для мене не реально.