Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка якщо подаватись на pr по програмі SWM, а можуть обрати по спецвибірці чи потрібно в цьому випадку мати гроші у сумі 10000 і 2000 на кожного члена сім’ї? І чи достатньо виписку з банку про обіг грошей на рахунку? Дуже дякую
-
Дякую, коли перейду відпишусь тут по результатам, сподіваюся буде все ок
-
Привіт, хтось може поділися досвідом щодо мовного тесту. Нам скоро можна буде подаватися на номінацію і думаємо здавати IELTS чи CELPIP. Кажуть, що другий легший, але також я десь читала, що бали нараховують у ньому по найнижчій оцінці. Тобто якщо здав на 4,6,7,7, то зарахують тільки 4. Чи це правда?
-
Я думав про це, але мпнп тедеоінує усім працедавцям де ти був, тому доведеться бути професійним
-
Через який термін можна знову подавати на візитор? Якщо дали до попереднього терміну і не продовжили.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Тобто На це не має особливо сенсу теж сподіватися?
-
Привіт я здавала і IELTS і CELPIP ю. На мою думку IELTS важчий у тому що потрібно все писати від руки і тому якщо допускаєте помилки у написанні то відносно знімаються бали. У CELPIP все на компʼютері і ви просто обираєте відповідь. І ще як пощастить з самими завданнями іноді вони є легші, а іноді важчі. Щодо оцінювання, то є просто різна шкала.
-
В суботу здавав селпіп, взагалі не готувався. Тест не важкий, але рідінг самий важчій в цьому тесті, до нього потрібно підготуватися. Якщо у вас є хоча б шкільний рівень то 4 поставлять.
-
І не забувайте всі дивайси знімати Годинники теж
-
Єдине що мені заважало що speaking в загальному залі Всі балакають одночасно Я сусідів чув краще за себе, дуже відвлікало