Імміграція до Манітоби
-
Дякую всім за відповіді🌷🌷🌷
-
Чи потрібно в такому випадку мені знову йти здавати біометрію? Чи можливо знаєте куда можна звернутись по цій ситуації?
-
Мені навпаки))))
-
Ну так, до цього треба бути готовим, але я була зосереджена на своїх думках і не чула вже нікого.
-
Можливо хтось тут зустрічався з похожою проблемою! Був би дуже вдячний за допомогу.
-
Можу порадити celpip.biz, а коли оплатите тест, то вже на їх сайті.
-
На жаль так( потрібно багато синонімів знати і на логіку
-
Я пройшла тільки декілька пробних тестів в ютюбі.
-
Reading самі запитання дуже замудрені... я зрозуміла тексти, але не зрозуміла що вони від мене хочуть в тих запитаннях 🤷♀️
-
Памʼятаю що ставила і окремо і найнижчий Не памʼятаю на якому етапі на еоі чи вже на номінацію
-
Aleksandra, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Згідна з Вами reading найважчий((( а на спілкуванні потрібно зосередитись просто
-
Ви мали ставити за кожен напрямок тесту окремо бали.
-
Дивно я йшла по свм ставила нижчий бал Чи я плутаю щось
-
Так
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, якщо пишеться, що паспорт прибув до дипломатичної установи, це він вже у консула у Торонто? Може хтось вже забирав і підскажіть?
-
Ну я майже не спілкуюсь Пасивні варіанти як listening, reading для мене дуже легкі А от зосередитися і набалакати оце проблема Коротше ви самі себе знаєте Берете mock test, дивитися слабкі сторони, готуєтеся, усе буде добре
-
Добрий вечір! Після отримання нового ворк перміту, хто подавав на продовження візи? Як це робити?
-
От так, саме на логіку.
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/
22 Jan 2023, 05:40
141507/236191
18 minutes ago