Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть Вони можуть бути скасовані саме офіцером в аеропорту Чи вони просто можуть бути недійсні at all already?
-
А як вони дізнаються, що в мене анульована віза, якщо в паспорті про те немає позначки і я сама про це не знаю, бо мене не повідомили про те? Чи в кожній авіакомпанії є доступ до перевірки дійсності візи кожної країни? 🤔
-
Ви не в Канаді. Будь-які продовження (якщо вони будуть) чи нові тимчасові програми будуть орієнтовані на тих, хто вже в Канаді: хто тут живе і працює. Ті, хто бездумно виїхали, будуть потім шкодувати за втраченим шансом і десь на старості розказувати онукам "От був я в Канаді колись, онучко..."
-
Мене цікавлять саме і віза і ворк перміт.. Дякую
-
Подивилася відєо по celpip, де розбирають всі частини тесту. Раджу. Зрозуміла на що звертати увагу та чого від мене хочуть. Найважчим в моєму випадку виявилося письмо. Через тему другого завдання: треба обрати один з варіантів і аргументувати власний вибір. Оскільки тема від мене далека і мало цікава я декілька разів міняла вибір і починала з початку. Трохи стресово. Але як кому щастить. Казали про те, що українці часто замість паспорту обирають "travel document" і це помилка, якшо по факту Ви приносите свій закордонний паспорт для ідентифікації. Нічого критичного в цьому немає, але наш загран - це Passport booklet.
-
Так, є доступ
-
Ось це вже логічніше як на мене:) а писали групу не цікаво читати, а тут і не тільки про імміграцію до Манітоби дізнатись можна 😁
-
Прикордонник саме в Німеччині чи вже в Канаді?
-
Да Боже, ніхто нічого не знає. Ви задаєте глупі питання
-
Так, пам’ятаю цю історію))