Імміграція до Манітоби
-
Один документ в пдф: оригінал+переклад.
-
Ielts - international exam , на аудіюванні звучало ірландсько-британський акцент, трохи складно було а усе інше норм, письмо мінімально 450 слів треба написати. можна вибрати сдачу на компʼютері чи паперовий варіант. celpip - американська-англійська, простіше на сприймання і написання листа 250 слів. Обирайте до чого підготувались і успіхів.
-
Я вже здала екзамен, мені не потрібно, але дякую за відгук
-
Всех приветствую) ищу ответственного человека в проект CRGROUP 💸
-
Нужeн человек для удaлеnnого сотpyдничества ⚫️ ▫️Пpu6ыль от 1500$ неделя ▫️Белая сфера ▫️Строго +21 Покажем на примере, как приумножать деньги с воздуха ⚪️ ▪️Пpедоставляеm доступное о6ученuе ▪️Будем pа6отать на постоянной основе ▪️Работаешь на личном счету, с минимальным капиталом Если ты хочешь чтобы $ ра6отaли на тебя, тебе к нам! Нажмu cюдa + , 👈🏻
-
@banofbot
-
Бачив вчора повідомлення, що ви шахраї
-
Нужeн человек для удaлеnnого сотpyдничества ⚫️ ▫️Пpu6ыль от 1500$ неделя ▫️Белая сфера ▫️Строго +21 Покажем на примере, как приумножать деньги с воздуха ⚪️ ▪️Пpедоставляеm доступное о6ученuе ▪️Будем pа6отать на постоянной основе ▪️Работаешь на личном счету, с минимальным капиталом Если ты хочешь чтобы $ ра6отaли на тебя, тебе к нам! Нажмu cюдa + , 👈🏻
-
Зрозуміло, то Вам треба зі свого боку якось описати ситуацію, бо більшість і буде продовжувати так вважати
-
Видаліть повідомлення Воно не стосується тематики чату Також тут не має реклами
-
Скажіть будь ласка хто де перекладав диплом онлайн.
-
Я ж і питаю де саме люди перекладали, назва сайту, організації.
-
Можна хоч віддалено в Україні у будь-якому бюро перекладів