Імміграція до Манітоби
-
Я знаю багато слів, читаю добре, но тест то тест.
-
От і я про те) веларк був через ±3 місяці після приїзду. І три місяці я вчив мову кожен день по 2-3 години мінімум + середовище🤷♂ але я пам'ятаю, що не міг зв'язати речення нормально. Тому і кажу, що 4 це взагалі нічого)
-
Тобто не має? Ви зараз прям про всі села це стверджуєте? Тоді запрошую до Криворізького району, просто до прикладу. Можете до Надеждівки поїхати, чи до Глеюватки, Недайводи чи Лозуватки… Потім напишете, де не має якихось гуртків, репетиторів чи мовних шкіл 😌
-
Нотатки(замітки)
-
Отож
-
Моя думка, що з появою швидкого стабільного інтернету немає різниці між селом і містом. Пояснення є абсолютно на кожен запит🤷♂
-
Я проходила без підготовки пробний CELPIP - там досить легко отримати 6-7 Нічого надважкого не має в тому тесті. І це при тому, що мову я вчила лише у школі та в університеті (але так, там була саме технічна мова по моїй спеціальності та переклад наукової літератури був)
-
Айфон яку має мати програму скан? Flatbed skaner
-
Diakuju
-
В Staple кажуть що не мають права сканувати наше свідоцтво, підкажіть де ще можна сканувати за цими нормами.
-
Так пишуть, що у селі погано навчали. В нашому - дуже добре. І саме завдяки ним я із легкістю змогла вступити до всіх ВНЗ, до яких хотіла. І ніхто із вчителів не читав газети…чи ж то не Ви спочатку про вчителя написали? Тобто Ви пишете про поганого вчителя - підкріплюєте свої слова…я пишу про гарного вчителя - це не залежить від регіону… 😁😅 так само тоді можна сказати, що завжди десь буде поганий вчитель…
-
Вивчіть це відео напам'ять перед іспитом youtu.be/g8t55QA1XR8?si=0RlJYoQskpBSrpMh
-
Можливо, аби не розгубитися, то краще просто для себе саме завдання по письму декілька разів просто пройти, зрозуміти що має бути написане, як то все звʼязати в один логічний текст
-
Я кажу, що шкільна освіта - вона різна. І рівень англійської після школи також дуже залежив від того, чи пощастило з вчителем (це окрім індивідуальних здібностей). І в школах сільської місцевості меньше шансів було натрапити на гарного вчителя англійської. Мову українську, чи математику - легше було знайти викладача. Моя бабуся також викладала Укр мову у одній сільській школі… Тому я цілком згодна з тими, хто каже про різний рівень «шкільної англійської». Комусь його достатньо для теста на 4, а комусь доводиться вчити додатково.
-
Замовляйте книги по підготовці. Це вирішує всі питання