Імміграція до Манітоби
-
Добрий день усім! У мене питання до вас. Якщо відпрацювати 4 місяці по 40 г на тиждень, потім врізали 1 день робочий, потім 2 дні (24 год/тиждень, протягом місяця), потім знову на 32-40г працювати усе на тій самій роботі, то це вже не підходить для подачі на PR по програмі SWO? (По спецвибірці є більше 60 балів). На роботу брали на фул-тайм. Дуже дякую наперед❤️
-
Немає. Вони просто залишаються висіти, а в 5:30 ранку прийде сповіщення на пошту, що їх отримали)
-
Скажіть будь ласка по SWO це по друзях і гроші на рахунку роботи непотрібно казав імміграційний безплатний консультант в Best Western
-
Дякую велике. Странна система, але тепер зрозумів
-
На скільки я знаю для сво гроші на рахунку обовʼязково мати
-
Дозволяє
-
Підскажіть будь-ласка: дитині 16 рокі в аеропорту надали воркперміт замість стадіперміт, а їй по віку ще в школі йти в останній клас. Чи дозволяє WP вчитися в школі, чи треба його перероблювати в ІRCC? Дякую!
-
Ще одне питання, так як у мене парт-тайм чи достатньо буде 6 місяців чи потрібно рік працювати?
-
Дуже вам дякую ☺️
-
Якщо є 30 годин і long term employment/permanent employment, то SWM.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Я працюю парт тайм, але маю 30+ годин кожен тиждень. На SWO чи SWM я можу подаватися?
-
Я онлайн скачав пдф результат. Думаю це теж саме. Результат був готовий за 2 дні
-
Дякую @western9 !
-
Достатньо 6 місяців, але 30 годин щотижня.
-
Вітаю, скажіть скільки часу хто чекав, на федеральному етапі, після здачі повторно біометрії? На портал 1?
-
CELPIP Online Study Materials instructionalproducts.paragontesting.ca/InstructionalProducts
-
Для мене рідінг був найлегшим, дякую Reddit, а ось лісенінг виявився складнішим
-
На рахунок екзамена подивіться тут є пробний ,Celpip plus chat GPT програма дуже допомагає і говорити і писати ви пишете своє воно вам виправляє як вчитель.
-
Програмка в Play market
-
Так в Celpip reading непростий потрібно ось це проходити і вловлювати логічно про що мова? Вони питання перекручують.
22 Jan 2023, 05:40
141750/236155
23 minutes ago