Імміграція до Манітоби
-
2 дійсних паспорт. Ля який я порушник.😅
-
Ну то ви просто спамите дурнею значить.
-
Я при оформлені нового паспорту писала заяву, що прошу мій перший паспорт залишити саме діючим. І коли мені видавали другий - то його «активували» у базі і показали: ось він діючий вже і ваш перший паспорт теж діючий - там також стояла навпроти нього зелена галочка.
-
Там написано, не можна мати більше 2х, тобто 3
-
Можна його кікнути? Я не вивожу вже.🤣
-
No. Both can be valid.
-
Почитайте до кінця
-
І дійсними будуть лише візи
-
Але у іншому буде пробито машинозчитувальний пристрій
-
В вашому посиланні це вже написано: «не може перебувати більше двох..»
-
Так
-
In this screenshot, that was provided by you, said in plain text: noone can hold MORE THAN TWO passports. So you can have two, but not more.
-
Чи це так важко
-
Я ж прошу посилання
-
Простіше писати довгі і безглузді тексти аніж дати посилання
-
Ну галасу від вас багато, а толку нуль 😂
-
Ви помиляєтесь
-
Вітаємо, Ksenia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Хоча один паспорт забрали як робили новий а візи повиривали і мені віддали.
-
Дякую. Добре
22 Jan 2023, 05:40
141830/235588
36 minutes ago