Імміграція до Манітоби
-
2023 рік. Вінницька область 768 закладів дошкільного рівня 655 закладів середньої освіти 18% шкіл облаштовані окремими санітарними приміщеннями (туалети на вулиці) 95.5% забезпечення підручниками. Можу переглянути річні звіти в інших областях. І те що ви маєте гарний досвід не пояснює причин того, що більшість українців у Канаді не мають навіть шкільного рівня англійської мови. І їм доводиться робити титаничні зусилля для опанування мови.
-
На сайті Консульства завчасно є інформація про виїзну сесію Консула. Там же є посилання, де можна забукати рандеву)
-
Дякую за відповідь! Я вже теж так думаю зробити. Я так розумію, що ця форма, скоріш за все, розроблена для воєнних-контрактників. Тоді все ясно: у людини є контракт, в якому все вказано. Через пошук у чаті не знайшла подібних питань. Невже я така тупенька, що не розумію як цю форму заповнити))))
-
Вітаю. Я щойно заповнив і відправив заяву на продовження форк перміту, але замість паспорту додав фото з ДІЯ. На гарячій лінії сказали шо мені необхідно після цього відправити лист з поясненням. Можливо хтось знає як відправляти цей лист, в процесі заповнення не знайшов такого. Дякую
-
Маю таке питання: на федеральному етапі маю дозапит документів. Нашу аплікацію вже прилінкувала до мого секьюр аккаунту, але не можу зрозуміти як додати свої доки, немає клікабельної, активної кнопки. То що я зробила не так??? Допоможіть, будь-ласка. PS. Маю до заповнити гепи в тревел хісторі.
-
Ви добре закінчили школу. Але зовсім не розумієте про що сперечаєтеся. Те як ви "напролом" голосите зараз, добре характеризує вас як чудову ученицю та, можливо, одну з найкращіх випускниць сільської школи.