Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь! Я вже теж так думаю зробити. Я так розумію, що ця форма, скоріш за все, розроблена для воєнних-контрактників. Тоді все ясно: у людини є контракт, в якому все вказано. Через пошук у чаті не знайшла подібних питань. Невже я така тупенька, що не розумію як цю форму заповнити))))
-
Вітаю. Я щойно заповнив і відправив заяву на продовження форк перміту, але замість паспорту додав фото з ДІЯ. На гарячій лінії сказали шо мені необхідно після цього відправити лист з поясненням. Можливо хтось знає як відправляти цей лист, в процесі заповнення не знайшов такого. Дякую
-
Маю таке питання: на федеральному етапі маю дозапит документів. Нашу аплікацію вже прилінкувала до мого секьюр аккаунту, але не можу зрозуміти як додати свої доки, немає клікабельної, активної кнопки. То що я зробила не так??? Допоможіть, будь-ласка. PS. Маю до заповнити гепи в тревел хісторі.
-
Ви добре закінчили школу. Але зовсім не розумієте про що сперечаєтеся. Те як ви "напролом" голосите зараз, добре характеризує вас як чудову ученицю та, можливо, одну з найкращіх випускниць сільської школи.
-
Дякую за відповідь! Так і зробимо
-
І в мене ще питання. Як оплатити федеральний етап. Прочитала на офіційному сайті що можна оплатити і дебетовою, і кредитною карткою. Але в мене на дебітці ліміт 2000. Тільки що була в банку, сказали що неможна його підвищити. А кредитка теж на 2000. Який варіант в цьому випадку? Перекинути зайві гроші з дебетового рахунку на кредитний і оплатити?