Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь! Так і зробимо
-
І в мене ще питання. Як оплатити федеральний етап. Прочитала на офіційному сайті що можна оплатити і дебетовою, і кредитною карткою. Але в мене на дебітці ліміт 2000. Тільки що була в банку, сказали що неможна його підвищити. А кредитка теж на 2000. Який варіант в цьому випадку? Перекинути зайві гроші з дебетового рахунку на кредитний і оплатити?
-
І це навіть не 1 рік плюса напевне не буде...
-
Як думаєте якщо маю з роботи трудову з 2009 до 2024 але була в декреті з 2021 і працювала в Польщі неповний рік як війна почалась але робота референс на англійській і це було щось типу бухгалтер і хот лайн з мовами чи подавати цю довідку з Польщі чи офіцер не зрозуміє як в декреті працювала в іншій країні і іншій роботі.
-
Теж саме, я відправила всі докі через лінк який був в письмі дозапиті. Получила імейл що вони отримали докі, та поки в самій аплікації тиша
-
Обидва?
-
Якщо один закінчиться в цьому році,а я зробила новий
-
А що стосовно паспорта?
-
В моєму листі було два лінка-перший варіант це створити Gkey аккаунт (в мене він був ще з часу зняття рестрікшн у ворк перміт) я і привʼязала до нього свою аплікацію І другий варіант ссилка для додавання доків через веб форму
-
Хочу як найшвидше подати EOI Як рахувати 6 місяців з 17.10.23 - 17.04.24. То вже 6 місяців? І вже 18 квітня можна подавати? Чи треба додавати державні свята? 6днів. Бо то були вихідні дні. І подавати можна буде після 23 квітня. Поки ще є спецвибірка по SWO хочу заскочити.
-
Дякую за відповідь, але трошкі не зрозуміла як їх попередити? Якщо я, наприклад, зараз хочу оплатити федеральний етап, то мені треба зараз спочатку сходити в банк и сказати їм, що я зараз кину на кредитну картку зайві гроші? Так?
-
Закиньте грошей на кредитку скільки вам треба +до вашого ліміту в 2000 я в банку RBC питав мені так порадили.Але попередьте їх перед цим