Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка! При подачі на PR треба вказувати всі дипломи про освіту, чи не обов'язково? Тому що при подачі на Work permit я вказав лише два своїх дипломи про освіту, а третій (заочне навчання) не зміг, оскільки анкета в IRCC не давала змішувати роки роботи (останні 10 років) та роки навчання. Чи не буде це проблемою для PR, типа misrepresentation?
-
З головних плюсів ЕЕ - це свобода вибору місця проживання після отримання ПР
-
Я теж про те думав. Але, все ж створив EOI і планую йти через номінацію. Я так розумію, що чисто через ЕЕ буде значно більша конкуренція і треба бути впевненим, що не зависните в пулі з тисячами інших кандидатів
-
Якщо дійсно зараз українцям швидше видають пр, то тоді може є сенс вже починати процес, без ЕЕ Але якщо так далі все це буде йти 22 місяці То я думаю чи не буде мені оплачуватись просто почекати 8 місяців до ЕЕ, і якщо там дійсно швидко все прийде то може навіть є сенс зараз просто працювати і чекати
-
Доброго дня, як ви думаєте, чи є час чекати пів року для того щоб був досвід для експрес ентрі? Чи краще після пів року роботи подаватись на номінацію+ йти далі на пр через провінцію, не суто через експрес ентри Бо кейс такий: англійська слб 8, робота teer 3, на даний момент 4 місяці І я не знаю як краще зробити Чи подаватись зараз на номінацію і весь процес починати Чи почекати поки рік досвіду буде щоб створити аккаунт і все зробити через експрес ентри