Імміграція до Манітоби
-
А якщо ці документи піти засвідчити у міграційний центр так пройде чи ні?
-
Я маю право йти в неоплачувану відпустку якщо чекаю номінацію? (гроші платять на відпуску в кожному пейчеку)
-
Головне, щоб вам продовжували платити гроші. Якщо неоплачувана відпустка, то дуже короткий термін хіба, не місяці.
-
t.me/uccmb/165890
-
хочу тиждень в 3 дні SWM
-
Пошукайте по чату приклади афідевіту
-
SWM? Ви постійно маєте працювати. Короткотермінова відпустка, то ок.
-
Так, заочна — то парт тайм
-
Чи це і є правильно чи такого недостатньо? Вибачте. Бо почитала групу і так і не зрозуміла що саме мусить бути зазначено.
-
Дякую.Вибачте що потурбувала.
-
Ні, не підкажу. Ми паспорти ще в Україні робили
-
Народ, піскажіть, будь ласка, якщо подався на новий перміт (продовження), то для того щоб відправити паспорт на вклейку візи необхідно дочекатись нового перміту спершу, вірно? Дякую
-
Ну ваш менеджер з його категоричністю точно дебіл. Є цілий розділ науки, який вивчає психологію навчання іноземних мов, але ж його мабуть вигадали ледарі, які тільки серіал чики дивляться
-
Дуже розумна і наполеглива людина яка вимагає, але таких не люблять. Люблять коли їх виправдовують і жаліють
-
Та то ви дуже тендітні стали
-
Люблять тих, хто вміє триматися здорових меж у відносинах, а не лізе з образами та агресією до людей, до життя яких не має жодного відношення. Таких, звичайно, звідусіль женуть ссаними тряпками. Кому ж таке бидло поруч потрібне?
-
Добрий вечір Можливо хтось підкаже - заповнюю аплікацію на провінційний етап. Там де треба вносити дані про освіту. Я вчилася спочатку в одній школі, потім в іншій. Треба всі вказувати? Чи тільки останню , яку закінчила?
-
Я вказував ту, яка вмдавала аттестат
-
Дякую
-
Тільки останню, з якої у вас є сертифікат, вказуйте в неї всі роки (10 чи скільки у вас було)
22 Jan 2023, 05:40
141933/235528
22 minutes ago