Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Обидва
-
Питання: переклад диплома потрібен тільки спеціаліста? Бо в мене є ще бакалавр. Якщо спеціаліст останній то його?
-
Пишите пояснення
-
Порадьте будь ласка що робити з досвідом за останніх 10 років ,якщо є прогалини в 2 роки - неофіційної роботи без можливості підтвердити
-
Доброго ранку! Підскажіть будь ласка чи працюють сьогодні консультанти у Best Western?
-
𝗜 𝗟 𝗢 𝗡 𝗔 хоче кікнути @AndreyIgnatenkop з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
До вівторка навряд там хтось буде
-
Гадаю сьогодні ніхто не працює Крім мене 😅
-
Дякую, шановний Wes!!!!!
-
Чи можете зробити фото самостійно, головне дотримуватися вимог
-
Свої ніяк не зможете тільки тому, що фотостудія ставить свій штамп с адресою і датою
-
Нема різниці, головне, щоб була фронтальна і зворотня сторони.
-
И якщо можно долучусь до питання, обов'язково це в ательє робити, чи можна свої роздрукувати?
-
Добрий ранок всім! Підкажіть будь ласка, на федеральному етапі фото з обох сторін скануємо одним файлом? Маю на увазі, фото і зворотня сторона одразу разом. Чи відсканувати двома файлами, а потім обʼєднати їх в один?
-
Я як же зі штампом бути тоді?
-
А є якісь нюанси щодо полів при скануванні, чи просто сканувати?
-
@angelina_kiselova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
142050/231260
20 minutes ago