Імміграція до Манітоби
-
Можливо маєте зразок що саме має бути вказано у цій довідці. Дякую
-
Тут є відео про цей лист, зі зразком
-
вони дали 6 місяців на розгляд заяв, за цей час має бути чи позитивне чи негативне рішення щодо нового ворк перміту, а якщо рішення не буде і він так і висітиме у статусі submitted (як зараз)? ось цей останній момент не зрозумілий, раптом вони втратили заяву (це мої страхи)
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно додавати довідки з банків в Україні, якщо там теж є кошти (невеликі, але і не маленькі)? Але клеймили тільки те, що маємо тут у Канаді (SMW).
-
Дякую
-
Для подачі на громадянство Канади Потрібен дійсний закордоний паспорт України?
-
Роблю малій візу. Поможіть , як зробити цей лист про згоду батьків? Документ про опіку це свідоцтво про народження?
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно вказувати, що один день був транзитом в аеропорту торонто?
-
Питання про наміри Ніхто не вимагає точної роботи Просто ким планує
-
Дякую
-
Intended occupation - чим планує займатися. Можете хоч роботу у construction поставити.
-
Ні, не можна.
-
Не важливо, можете мати два паспорти одночасно
-
Я розумію, що дивне. Можна лишити пустим?
-
Підкажіть, будь ласка, за скільки часу до закінчення дії паспорту потрібно починати процес подачі на новий паспорт? Дякую!
-
Дивне питання. Ми ж не знаємо,чим ваш чоловік буде займатися.
-
Все ок. Можна подаватися, якщо було понад 30 годин на тиждень.
-
Добрий день Маю питання. Якщо мій чоловік в Україні і я гадки не маю ким він тут буде як приїде. Що мені писати в пункті, що на фото? Дякую
-
Те, що ви там маєте написати, це план дій, який виглядатиме як реалістичний до виконання. Вас не змушують йому слідувати потім. Але офіцерам важливо зрозуміти, що ви робитимете, чи не приїдете і не сядете державі на шию.
-
Дякую 🤗
22 Jan 2023, 05:40
142152/229888
3 minutes ago