Імміграція до Манітоби
-
SWO це один із напрямів провінційної програми Манітоби. Як думаєте звідки має бути друг, якого треба показати як дуже сильний зв'язок з цією провінцією?
-
Є така інформація. Не марнуйте часу, робіть PR по доступних зараз програмах, а не чекайте коли хтось змилується над кимось і видасть право на постійне проживання за просто так.
-
Навіть для Квебеку невпевнений Хіба що як вчитель французької 😁
-
Чекайте травня. Десь щось прозвучало у тій промові міністра
-
Підійде, але для провінційної програми Квебеку 😁
-
Це питання з зірочкою 😅
-
Якщо друг вже 10 років в Парижі це підійде?
-
Я уточнюю бо не встигаю саме на пр податися Максимум на номінацію І дуже щкода буде додому їхати…і нічого не отримати.
-
Добрий вечір! Будь ласка, підкажіть коли саме може знадобитися по часу довідка про не несудимість після подачі на номінацію? Мені потрібно буде її чекати орієнтовно півтора місяці. Чи я встигну ? Дякую наперед за допомогу !
-
Дякую 🙏🏻 Я взагалі нічого такого не прочитала в його промові 😭вже пару разів читала аби хоч щось побачити обнадійливе. А чому саме травня?)
-
Добрий вечір! На федеральний етап вже не потрібно підвантажувати знову документи про освіту, роботу і т.д., які надавались провінції? Також по фотографії, достатньо завантажити діджитал фото яке зробили в фотостудії чи також треба заватажувати сфотографоні фізичні фотографії і їх зворотню сторону з написами про дату зйомки, прізвище і т.д. Дякую!
-
Дуже дякую за допомогу ! Тоді встигну
-
Для федерального етапу потрібно надати довідку про несудимість
-
Доброго вечора усім Допоможіть будь ласка із заповненням personal information. Почала заповнювати. І там, де адреса, у мене в інформації про мене - не збережена адреса (((що ж робити?). і чому в інформації про мене - написано - this person will accompany me in Manitoba
-
дякую! а як щодо документів про роботу, дипломи про освіту і все решта, їх вже не треба довантажувати?
-
уже все зрозумiла Це я неуважна, прошу вибачення. Але чому , написано ,що я сама собi accompanies? я ж аплiкант
-
Скажіть будь ласка, якщо працювала на роботі 1 рік і потім пішла в декрет. Рік перед декретом буде рахуватись по балах ?
-
Фото мають бути відскановані, а не сфотографовані.
-
Дурнi питання, я знаю
-
Треба вказувати телефоний код Канади ?+1
22 Jan 2023, 05:40
142224/234639
less than a minute ago