Імміграція до Манітоби
-
Ваш рівень зрозумілий...як і Ваш індуктивний спосіб мислення та висновків... Грію віру, що із "мамашами" тепер справи не маєте і у Вас все стало ліпше...як і також, що від ваших висловлювань Вам стало легше 😌
-
Не хочу встрягати в конфлікт, але у мене є приклад з мого життя😃 У нас в школі (я з міста, яке є обласним центром), взагалі не викладали історію України чи Всесвіту. Вчитель приходив і просто мовчки сидів і казав нам тихо посидіти в телефонах, або роботи домашку з інших предметів. Так було з 1 по 11 клас. Знань з історії у мене 0, є тільки ті, що я сама здобула десь, або на літературі щось почула. Історію України я може і знаю на заслуговану чітку 2, а от всесвітню просто на 0. Інші предмети також «закривались» на бал/три бали вище в 11 класі, бо у школи була «репутація», це одна з 3-х провідних, кращих шкіл Далі я поступила в університет, де історію в мене не питали (був вибір історія чи математика), і мої одногрупники які були на бюджеті, 90% - з сільської місцевості. Вони знали вже те, що ми на 2 курсі проходили б.
-
Злая вы.
-
зовсім ні просто відзеркалюю Ваші ж вирази, повертаючи Вам Ваші ж слова... нічого осоибстого тим паче, що емоційну складову у написаний текст вносить сам читач повідомлень... прочитайте із іншим посилом - і злості не побачите...проте, можливо, Ви себе так налаштували вже, або це просто відсутність у Вас досвіду для об'єктивної оцінки реальності та безпристрастності...адже Ви так і не розумієте, де варто ображатися... але то не моя біда...
-
Ну я ось з Одеси. В нас була чудова вчителька історії. Вона викладала і історію України і Всесвітню на дуже високому рівні. Також в нас була чудова вчителька української мови та літератури. А російська мова була факультативним. То залежить від вчителів в першу чергу а не від місця де школа знаходиться В університеті зі мною також вчилися діти з села і також можу сказати, що і від дитини та її бажання вчитися багато залежить. Рівень школи може бути нижчий але в мене була знайома яка сама наздоганяли все, старалася та вчилася на бюджеті
-
Добре. Здаюся. В Україні нема проблеми "сільська школа". Ваш досвід вступу в універ з рівнем "0-2" освіти у міськоє школі лише доводить, що все добре, а сільські випускники - це просто дуже добре. Ми всі можемо два дні або тиждень витратити на згадування шкільної програми і легко складати тест з англійської мови на мінімум 4 бали. Ми готові і не треба хвилюватися через цей тест. Ми ж Українці. В нас найкраща у світі освіта. Ну, при наймі так про це говорить молодь з "0-2" по історії у школі та дипломом з університету.
-
Вони Вам потрібні прямо оригінали кудись? Із України?
-
Скажіть, хто знає, як дипломи дублікати переслати до Вініпегу? Звичайна пошта?