Імміграція до Манітоби
-
Бажаю вам успіхів. В житті багато складнощів і за своїм досвідом спілкування зі співвітчизниками, я не бачу щоб більшість з них впевнено володіла мовою, а зовсім навпаки. Якщо б я не мала багато років досвіду роботи за кордоном і спілкування англійською, то мій університетський та шкільний рівень не дуже, думаю, допомогли б мені в реальній сфері спілкування, хоча у мене англійська з 1 класу і вчилась у гарних закладах. Крім того, я глибоко впевнена, що саме спілкування в англомовному середовищі з носіями дає реальні результати, а гарна оцінка з англійської у шкільному атестаті взагалі не говорить про рівень володіння мовою. Я розумію, як важко зараз людям починати вчити з 0 працюючи при цьому, дехто важко. Я б особисто сюди без мови взагалі не поїхала, бо одним з моїх критерій вибору куди їхати було як раз знання мови та можливість подальшої іміграції. Але кожен сам відповідає за своє життя, тож тим хто вчить зараз мову бажаю тільки натхнення.
-
У першій компанії ви відпрацювали тільки 3 місяці
-
Ну можна спробувати, але потрібно буде пояснити. Це раз. По друге також це залежить від роботодавця, чи він захоче це все пояснювати офіцерові. Якщо ви вже звільнилися, то офіцер буде приймати рішення , базуючись на ROE.
-
Дуже дякую, спробую, а також попереджу попереднього роботодавця про це... Різниця в тому чи вказувати два роки чи три в досвіді по балах не велика тому й питаю, не знаю чи варто це робити (10 по SWM та всього 2 по SWO) В загальному по підрахунках буду мати приблизно 828 або 818 по SWM та 71 чи 73 по SWO. Чи на вашу думку краще з цим не морочитись? Можливо й 2 роки досвіду буде достатньо?
-
Так, можна
-
Лисичанськ, Сєверодонецьк, Донецьк, Покровськ, Шахтарськ, Старомлинівка, Червона Поляна. Я точно знаю, що таке змусили і що таке вибір. Тому і кажу саме те, що кажу
-
Я би не заморочувалася тоді, подала 2 роки.
-
Рахуються цілі роки
-
Підкажіть, будь ласка, є досвід роботи 4 роки тому, працював 7 місяців, і зараз півроку досвіду в Канаді, чи можу я їх сумувати та подати як рік?
-
Якщо набираєте понад 60 балів без цих неясностей, то напевне не варто клеймти. Але то ваше особисте рішення 😁
-
Я розумію, тому думав додати 7 місяців і 6 місяців
-
Але бали ж від року
-
На сайті сказано, що досвід вважається від пів року. Це не правда?
-
Між ними не повинно бути розриву.
-
Count full years of work experience
-
На жаль, так не працює
-
добрий день. підкажіть будь ласка, як проходить оплата за виготовлення паспорту? можна заплатити в консульстві через термінал, чи треба платити як пише на сайті (в банку, заздалегідь)? дякую
-
Скільки часу ви ловили слот?
-
Наскільки я зрозуміла треба писали листа пояснення
-
доброго дня, маю ту саму проблему - неможливо підтвердити досвід роботи. як ви вирішили це питання? буду дуже вдячна за пораду!
22 Jan 2023, 05:40
142450/234728
37 minutes ago