Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь-ласка, при подачі EOI для підрахунку балів в Фактор1 (мова) треба вказати лище найнижчий CLB чи враховується окремо бал за кожним модулем?
-
Не буде ніяких проблем. Просто через IRCC webform надайте нові паспорти до своєї справи.
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
В це тільки дорослим? Дітям до 18 років не треба?
-
Так, якщо ви оплатили її разом з заявкою. Якщо ні, то спочатку прийде запит на оплату.
-
Чи правильно я розумію, що на біометрію все одно прийде запит навіть якщо всі на куает здавали її?
-
добрий вечір ! Є порада по подачі на продовження (отримання) Open Work Permit: родичі подалися вчора біля 20.00 (29 березня) а в аплікації одразу зафіксувався Date received : March 30, 2024. Тому не затягуйте до останнього- може не пройти, бо зафіксує дату наступного дня.
-
А не підкажете куди писати, чекаю на новий WP вже два місяці …
-
Дякую за відповіді! Я вже все заповнив, 10 раз перевірив, прикріпив всі можливі документи. Залишилось тільки сплатити. Добре що наткнувся на ваше повідомлення, так як робив все по відео з чату, а там проставляють 0. Яле якщо все одно прийде запит, то я краще одразу сплачу
-
Діти з 14 років також здають біометрію.
-
Biometrics collection is mandatory for all foreign nationals between the ages of 14 and 79 who are applying for, claiming or requesting temporary residence (excluding U.S. nationals), permanent residence or refugee protection.
-
Дякую!!!
-
Я вас розумію... Але все буде добре, дадуть! Ми подавалися, 14 травня, мало з розуму не зійшли, поки чекали.
-
Ми зловили в США, у нас є візи, бо в Канаді нереально. В США в Хьюстоні є майже завжди, ми у Вашингтоні зловили.
-
Дякую за відповідь. У нас уже 1 квітня буде 9 😓
-
Хто зміг зловити слот на виготовлення українського паспорту. Підкажіть будь-ласка як вам це вдалося?
-
Довго чекали, майже 10 місяців. Отримали 6 березня
-
Якщо не таємниця, скільки часу чекали на номінацію, і в яких числах отримали? Дякую.
-
Є країни Латам, де також завжди є слоти
-
Ще є Європа з ДП Документ.
22 Jan 2023, 05:40
142582/234325
less than a minute ago