Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Завдання ті самі. Варіант інший буде
-
Підкажіть хто знає, якщо перездаєш celpip через три тижні, будуть ті самі завдання, або вони кожен раз міняються?
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка чи впливає це письмо на мій нинешній ворк-перміт? В мене CUAET до 04 жовтня 2025 року. На цьому тижні я подалася на продовження робочої візи, та сьогодні отримала таке письмо. Як я бачу, вони ще розглядають мою заявку, проте вказали коротший срок мого права на працю та перебування у Каналі, ніж той, що зазначен в моїй нинешній візі.
-
t.me/uccmb/177613 Try to use search - it helps
-
Робота до 6 місяців взагалі не рахується нікуди. У вас немає року.
-
Пане , Wes, потрібна ваша професійна думка: збираюся подаватися на EOI: але для спецвибірки не вистачає 8 балів ( які я зможу набрати через досвід роботи) 1 рік Перша робота у Канаді 10.4.2023-22.09.2023 ( 5 місяців і 12 днів)( звільнили через те що закінчилася робота , є пояснення від фірми в супроводжувальному листі) Геп між роботами 18 календарних днів і одне свято. Друга робота 10.10.2023-10.4.2024 ( буде 6 місяців і буду далі працювати) Можна вказати рік ? Бо інших варіантів добрати бали на спецвибірку немає. Дякую вам.
-
Завдання, тексти і питання будуть інші. Структура тесту і тип завдань ті самі :)
-
Кожного дня це питання обговорюється та відповідається...
-
О, дякую!!!❤️
-
Там Нова реєстрація повинна бути, це інший сайт.
-
@western9 Вибачте, допоможіть, будь ласка. Пробую оплатити федеральний етап, дійшла до сторінки, де треба ввести логін та пароль. Ввожу. Видає помилку, що система мене не розпізнає. Чому так? Може треба реєструватися? А я пишу той пароль, по якому реєструвалась для заповнення всіх форм федерального етапу (по відео Дмитра)
-
Доброго дня усім! Підкажіть будь ласка хто знає чи буде достатньо диплому про закінчення вузу витягнутого з Дія для подачі на піар?
-
Дякую!!! Це важливо)))
-
Do not exit without printing or saving the receipt! The receipt is your proof of payment! At the end, click on the “Save” button to save a PDF copy of the IRCC official receipt. Upload a copy of this receipt to your online application when asked.
-
Сам коледж, випуск 2014
-
Видан 2013, написано, що шкільну освіту завершив 2012
-
Дуже дякую за вашу інформативну відповідь. Та вибачаюся, що щоденно не читаю усі повідомлення коїх тут за день загалом більше декількох тисяч, а також подумала, що тут можно задавати питання з надією на відповідь у декілька слів.)
-
у вас є сертифікат з коледжу про завершення повної шкільної освіти? яким роком виданий, тим же, що і коледж?
-
Дуже вам дякую! Thank you very much for help! 🙏
22 Jan 2023, 05:40
142713/229857
14 minutes ago