Імміграція до Манітоби
-
Пане , Wes, потрібна ваша професійна думка: збираюся подаватися на EOI: але для спецвибірки не вистачає 8 балів ( які я зможу набрати через досвід роботи) 1 рік Перша робота у Канаді 10.4.2023-22.09.2023 ( 5 місяців і 12 днів)( звільнили через те що закінчилася робота , є пояснення від фірми в супроводжувальному листі) Геп між роботами 18 календарних днів і одне свято. Друга робота 10.10.2023-10.4.2024 ( буде 6 місяців і буду далі працювати) Можна вказати рік ? Бо інших варіантів добрати бали на спецвибірку немає. Дякую вам.
-
Завдання, тексти і питання будуть інші. Структура тесту і тип завдань ті самі :)
-
О, дякую!!!❤️
-
@western9 Вибачте, допоможіть, будь ласка. Пробую оплатити федеральний етап, дійшла до сторінки, де треба ввести логін та пароль. Ввожу. Видає помилку, що система мене не розпізнає. Чому так? Може треба реєструватися? А я пишу той пароль, по якому реєструвалась для заповнення всіх форм федерального етапу (по відео Дмитра)
-
Дякую!!! Це важливо)))
-
-
Доброго дня, друзі. Можливо питання моє вже вище обговорювалось, але не зміг знайти😟. Заповнюю анкету на номінацію по swm. Розділ освіта. Мій шлях навчання: 9 класів > 4 роки коледж > 2 роки університет (бакалавр) > 1 рік університет (спеціаліст). Як правильно заповнити анкету, щоб уникнути проблем в подальшому? Анкета пропонує зовсім інші хронологічні рамки🤔🤷♂️.
-
тоді вказуйте: школа 10(11) років і додавайте цей сертифікат, потім post secondary 2 years - коледж, потім bachelor + 2 роки (якщо основа для вступу на бакалавра у вас вказан сертифікат з коледжу ), та masters або 3+ years post secondary для спеціаліста. Masters - якщо ваш ВУЗ був акредитованим для цього.