Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Анкета засабмітилась тою ж датою якою подавали?
-
Не вимагає.
-
Від ред ріверу нажаль не вартує чекати супер швидких прогресів у вивченні мови
-
Підкажіть будь ласка слб 6 академік це як звичайний скільки 10?
-
В мене відносно швидко все було
-
Прогрес? Можливо якщо ти в офлайн групі Не знаю
-
Скажіть будь ласка, при подачі на провінційну номінацію треба заплатити 500 доларів за сім'ю правильно ?
-
А можна перездавати? Чи ви маєте на увазі ще раз здати
-
Так
-
В мене проблеми виникли Тому перездача Це виключення
-
А, вибачте, не так зрозуміла Ваше повідомлення) Прогресу не буде значного від жодних курсів, хіба персональний репетитор. Самому треба багато зусиль докладати, щоб був прогрес.
-
Підкажіть,будь ласка, при заповненні Adaptability- Debts, Чи потрібно вказувати кредит, який є в українському банку, + документ, що підтверджує наявність кредиту. Чи я невірно зрозуміла?
-
Добре що я не знала що можна скористатись виключеннями )))) Заставила себе піти Там так було написано строго мовляв без повернення коштів за любої причини
-
Я до того що багато від кого чую що вони чекають на курси від ред ріверу чи ще якісь по пів року рік і при цьому не роблять нічого бо думають що там трапиться диво Не трапиться
-
Добрий день, якщо зараз у дитини ворк перміт, а хочемо visitor records, як це зробити при заповненні анкети? Писати окремо пояснення?
-
Повірте дуже корисно читати повідомлення кожен день коли ти на старті
-
В кузовний цех Потрібен майстер кузовного ремонту легкових авто 🚙 с досвідом ЗП мінімальна на старт, потрібні базові інструменти та англійська
-
Та я був готовий Поки вони проводили розслідування, нервував, такий та я вже здам ще раз за свої кошти Ну ось прийшло рішення 🙈
-
Ви шукаете кузовного майстра з досвідом, агглійською на мінімальну ЗП?
22 Jan 2023, 05:40
142759/233906
about an hour ago