Імміграція до Манітоби
-
Та я був готовий Поки вони проводили розслідування, нервував, такий та я вже здам ще раз за свої кошти Ну ось прийшло рішення 🙈
-
Скажіть чи має бути печатка від перекладача на оригіналі документа чи тільки на перекладі
-
Чи можливо додати новий паспорт після того як подав аплікацію на продовження Work permit, так як паспорт прийде тільки наступного тижня, а інформацію я увів з дії
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.htmlCUAET З офіційного сайту про додаткові три роки. (more) Як прокоментуєте?
-
Доброго дня, чи потрібно довідку про несумісність отримувати нову, якщо отримав довідку при виїзді з певної країни і ніколи не повертався? Старій довідці вже 2 роки
-
Я пам'ятаю що відповідь на це питання в цьому чаті я бачив, начебто можна так подавати. Але точне сказати не можу, тому і питаю.
-
А можна для початку податись на ЕОІ, без мови, а з часом вже як здам екзамен- корегувати? . Та, якщо вже отримаю LLA, то можна залишити без мови взагалі? TEER -0