Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, бо заплутався. По заповненні графи Освіта на провінційну номінацію діти , що ще вчаться в школі, не подаються, вірно ж? Лише дорослі і ті , хто закінчив хоча б школу, так? Щиро дякую заздалегідь за відповідь!
-
Подається інформація. Відео 3 пояснює що і як.
-
А якшо не завернуть то вам тут зі мноб ше довго жити
-
Якшо завернуть то пєчаль біда.
-
Подав на новий вп. Зі скріном паспорта із дії. Побачим шо воно буде.
-
Дякую, пане WES. Так і є. Заповнюю по відео пана Дмитра та Вашим інструкціям. Цей момент я десь пропустив. Пішов штудіювати відео по новій)
-
Надіюсь шо ше разок на 3
-
@western9 Доброго ранку. Пане Wes, можливо Ви зможете мені підказати. Я отримала номінацію по Skilled worker (не Манітоба) і в самій номінації вказано „Restrictions for employer and occupation” - то це означає, що я не можу міняти роботу ні після номінації ні на федеральному етапі? Чи якщо я маю намір змінити роботу, то я просто повинна повідомити про це на федеральному етапі? Наперід вдячна за відповідь
-
Ви отримали номінацію по skilled workers , але не через Манітобу? Цікаво. Це яка провінція? Так, якщо стоїть restriction for employment and occupation, це означає, що ви прив'язані до того роботодавця. Зміна роботодавця виключно через попереднє погодження із органом, що видав номінацію.
-
Дякую Вам за відповідь. Це провінція Nova Scotia. Тобто навіть якщо я вже подалась на федеральний етап, я спочатку повинна запитати згоду в провінції ( надати їм нову job offer?) чи можна міняти роботу? І IRCC я також маю повідомляти про намір змінити роботу?
-
Доброго дня усім! Підкажіть будь ласка хто знає чи буде достатньо диплому про закінчення вузу витягнутого з Дія для подачі на піар?
-
Я не знаю :) Якщо у вас є всі документи - можете Якщо немає - не можете, я гадаю 🤔
-
Значить, я ще не можу подаватися?
-
Дипломи повинні бути з додатками, в Дії ще ніби не додали додатки до дипломів
-
Ну без поняття як там працює у Nova Scotia. Але думаю, що має бути попередня згода, а потім вже перехід на нову роботу. Ви у чаті для імміграції до Манітоби 😁
-
😔Оце попадалово( Дякую за чудові новини з самого ранку.
-
Ще раз дякую за відповідь. Я знаю , що це чат для Манітоби, але у нас немає такого корисного чату, а федеральний етап для всіх провінцій однаковий, тому я і тут ))
-
І воно пройде? І сам електронний витяг диплому з дії , пройде?
-
LOE letter of explanation
-
А, що таке LOE?
22 Jan 2023, 05:40
143001/233483
about 2 hours ago