Імміграція до Манітоби
-
Я ще раз запитаю, ви перечиталі закріпленні? Здається наступним питанням буде про довідку з дії....
-
Це щодо нотаріально посвідчення перекладу
-
Я глянула в Гуглі, прикладів купа, але може хтось з чату підкаже свій варіант або тут є в збережених
-
А, я можу знайти десь зразок цього пояснення щоб написати правильно?
-
Дякую, усі довідки вже давно взяв
-
Ну він треба, але якщо ви не можете його дістати, то напишіть пояснення офіцеру (LOE)
-
Потрібен
-
Привіт імміграційна сімʼя😂 Була я дуже рада, що нарешті я на розгляді на номінації, вже не ресівд, але з того часу ні дзвінка нічого… тобто с 18 березня статус змінився та поки нікому не двзонили…це дуже дивує..було у вас так? Чи мені тільки щастить 😂
-
@banofbot
-
Добрий день! Чи потрібно для імміграційного центру, щоб переклад на довіреність був із печаткою бюро чи просто текст перекладений і вони завіряють цей переклад? Дякую.
-
Дякую!
-
В нас досі статус не змінився🤣
-
Так, у мене 2 січня змінився статус на in progress. А лист до роботодавця прислали лише 23 лютого (статус information requested)
-
Я просто думала вони одразу дзвонять чи якось так)) панікаа в мене вже😂
-
Ну, як би зарано ще хвилюватись)))) тільки 13 днів як статус змінився))))
-
Дякую. Буду знати. Удачі вам🍀
-
Та ні))) тим більш, що є випадки, що зовсім не дзвонять
-
Доброго дня!скажіть будь ласка чи треба підкріпляти на провінцію сертифікат коммон ло,якщо люди прожили 6 місяців разом та розійшлися,та адреса різні? Завчасно дякую
-
Добрий день. Я у відчаї... Допоможіть! У мене вже готовий LLA і зараз мій чоловік (він зараз в Україні) просе почекати, бо щось там вирішує зі свою сестрою (сестра проживає у Вінніпезі) В своїй аплікації я не вказувала родичів як зв'язок з провінцією. Я вказувала роботу. І ось питання: Чи можу я на даному етапі видалити чоловіка зі своєї аплікації і подаватися тільки я і діти? Це якщо що вже моя друга подача, бо з першою було майже те саме і мені довелось чекати 60 днів (насправді довше) щоб почати все спочатку.
-
Сестра рідна, має постійне резидентство? Якщо так, то є нова, тимчасова, суперпроста програма для українців і вам оці танці з бубном з номінацією не потрібні взагалі.
22 Jan 2023, 05:40
143030/229857
11 minutes ago