Імміграція до Манітоби
-
@western9 , цікавить Ваша думка або можливо Ви володієте якоюсь інформацією про це. Отож, 2 місяці тому подалася на федеральний етап. Моїй сім'ї потрібно 18к, але я вказала лише 16к. Станом на зараз маю більше, ніж 18к вже. Чи Варто надсилати нові стейтменти, чи це не важливо?
-
Сподіваємося,що не прикол 🙏
-
Кажуть, що інсайд☺️
-
Скажіть чи підходить робити скан через телефон?
-
Питання. Федеральний етап. Заповнюю родичів. По кожному родичу треба адресу. Питання адреса прописки чи реального проживання? В зв'язку з війною багато хто не живе по прописці. І там треба вказувати дату? В відео дата вказується коли людина померла, а коли жива то просто адреса. Так?
-
Вітаємо, Ангеліна Проданик! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть по такій ситуації: чоловік коли звільнявся з роботи(завод мепл ліф) попросив референт летер і йому відмовили аргументуючи тим, що дають його тільки тим, хто працює на заводі, а не йде з нього. Він відпрацював там 8 місяців цей лист треба щоб показати звʼязок з провінцією. Йти ще раз до бувшого начальника чи можливо по інакшому підтвердити(інкомом від роботодавця чи ще як)?
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни 🇺🇦, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
-
Це його рідна сестра і в неї навіть громадянство Канади є, і можливо вони хочуть робити щось по тій супер простій програмі. А я краще буду танцювати з бубном і пройду сім кіл пекла, а ніж до кінця свого життя слухати як мені допомогли. Питання чи можу я на даному етапі викреслити чоловіка з аплікації і вказати тільки себе і дітей. В EOI я клеймила +3 людини йде зі мною
-
Якось таке можна отримати через сервіс. Роботодавець має подати відомості і звідти можна дістати записи, шо ви працювали. Буде як рое, але як точно називається все це не памʼятаю ( Вище відповіли, це через Канада сервіс робиться)