Імміграція до Манітоби
-
Якось таке можна отримати через сервіс. Роботодавець має подати відомості і звідти можна дістати записи, шо ви працювали. Буде як рое, але як точно називається все це не памʼятаю ( Вище відповіли, це через Канада сервіс робиться)
-
Вам не можуть його не дати) мають по закону Значить витягуйте самі через сервіс Канада
-
Не дали і сказали що дають тільки тим, хто там працює в тому то і справа Він вже тижні зо три на новій роботі як
-
Йому ROE мають видати після звільнення
-
А дату? Там треба дату?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи треба при подачі документів на pr, від батька заяву, де він не проти того, щоб його дитина проживала в Канаді на постійній основі? Дякую!
-
Має питання щодо коштів. При подачі EOI по SWM, вказали те ще було 5000. Але є сумніви щодо сім'ї з 4 членів (двоє дітей), чи не мало ли. І чи можна додати під час розгляду номінації, якщо збільшиться (бо плануємо збільшити, потрібен час)? Розумію, що по SWM потрібна тільки робота, але на сайті написано, що при розгляді офіцер буде якось все це враховувати і роботу і вільні кошти.
-
Я писала адресу фактичного проживання, не прописку.
-
Ні. Тілько якщо людина померла, то в адресах пишете місто, країну і дату смерті.
-
А як прувнути свій досвід роботи в україні? Треба від тієї установи в укр взяти якусь довідку? Чи якщо в мене є трудова книжка то її перекласти? Я маю 8 місяців на шахті треба би їх напевно клеймити. Інакше бали втрачаються.
-
Дякую за відповідь. Вибачте за тупе питання Канада сервіс куди там саме заходити? В Джобс & ворк плейс? Якщо хто так діставав напишіть пліз куди👀 Спробує ще раз певно заїхати пояснити ситуацію, може до якогось іншого начальника
-
Дякую за роз'яснення. Але таких як Ви, Wes і багатьох інших хто допомагає і допомагає безкорисно дуже мало. І ви реально робите велику справу за яку багато людей і особисто я вклоняюсь вам до землі. А є люди які 100 разів згадують, що якось завезли тебе в магазин... а тобі в той момент хочеться крізь землю провалитись, бо ти не розумієш чи тобі грошей дати, чи ноги цілувати, чи нирку віддати... і за 20 років життя в цій родині ти просто вже не хочеш ніякої допомоги... Вибачте за цей сплеск емоцій 😔
-
ROE це record of employment, а не референт летер. Його повинні видати після звернення
-
Бувало люди і 100 і 1000$ вказували і все ок) я вказувала 3000$, нас двоє працюючих у вас можуть запросити свіжі виписки з банку, тоді і покажете, що маєте більше вже)
-
Так, є встановлена форма для тих батьків, які не іммігрують з дитиною.
-
Велике спасибі вам за відповідь! 😊
-
Не будуть вимагати дарчу. Головне, щоб ті гроші там лежали не 1 день.
-
Реальне проживання.
-
Ну через сайт я не знаю чи можливо.
-
Дякую, бо я чогось подумала що то через сайт сервіс Канада Зайде завтра бо сьогодні закритий в Брендоні
22 Jan 2023, 05:40
143070/233906
about an hour ago