Імміграція до Манітоби
-
Доброго. Можете не вказувати - це на вашій відповідальності. Взагалі - так дуже бажано
-
Поки згадала, хочу спитати! Якщо я працювала в міліції. Мені треба буде заповнити мілітарі форму на себе? Чи там треба тільки службу в армії?
-
Що далі чекати після біометріі ? Біометрію здав два тижні назад ) 🙏
-
Вам може прийти запит на форму IMM 0149
-
дякую за відповідь. А якщо це фултайм, але контракт, скажімо на 6 міс. чи можна піссля цього поодаватися? або наприклад контакт 4 місяці і далі фултайм в ін компанії? запитую, щоб розуміти чи взагалі дивитися в сторону короткострокових літніх контарктів, які я бачив наразі по 4 місяці.
-
от дуже цікаво до речі, в чому сенс знову здавати біометричні дані? я розумію, що це примха ircc, а не особиста. я би ще зрозуміла медогляд ще раз пройти, а біометрика? ми з всі її здавали максимум 2 роки тому, все у них в системі є, вона ж дійсна 10 років чисто для того аби грошей з того мати?
-
Дякую, скажіть будь ласка що ви прикріпляли в якості підтвердження? Який документ? Достатньо буде контракту купля-продажа?
-
я вказувала кредит, в мене вийшло щось близько -17тис$ у висновку знаю тут пара одна з чату подавали теж з кредитом, в них вийшло, здається, навіть більше -25тис$ але номінацію вони отримали
-
а вони не мають доступу до наших біометричних даних які ми робили до вʼїзду в Канаду?)
-
Схоже на це) Зараз ще Fee піднімуть на пр)
-
Дякую!
-
Це різні подачі, різні департаменти розглядають.
-
Це нормально, додавайте так як є
-
я в ділершипі брала актуальну виписку скільки я на той момент була винна ще. + контракт вказувала не всю суму кредиту, а лише те, що залишилось виплатити а у контракті вони вже побачать скільки сам кредит був
-
Ми додавали 24.02
-
Мають, але ви подаєтесь на зовсім інший статус. Прийняте рішення, що для постійного резидентства треба повторно біометрію.
-
Добридень. Чи володіє хтось інфою, щодо запису на отримання закордонного паспорту, чи мешканці Вінніпегу можуть зробити паспор к Єдмонтоні, чи тільки в Торонто, а ще як зареєструвати на прийом до консульства, якщо завжди видає помилку?
-
Різні департаменти і т.і., але я майже впевнений, що при бажанні в них є доступ до попередньої біометрії. Томущо тому!
-
Маю питання щодо дитини. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно при подачі на номінацію, щоб дитина була у Канаді? Зараз в Україні з бабусею, потрібно закінчити цей навчальний рік там, восени плануємо привести до Канади. У Канаді зараз батьки та старша дитина, але друга дитина також вказана в EOI на імміграцію. SWM
-
Необов'язково, може бути поки в Україні
22 Jan 2023, 05:40
143167/231594
11 minutes ago