Імміграція до Манітоби
-
Поки згадала, хочу спитати! Якщо я працювала в міліції. Мені треба буде заповнити мілітарі форму на себе? Чи там треба тільки службу в армії?
-
Вам може прийти запит на форму IMM 0149
-
дякую за відповідь. А якщо це фултайм, але контракт, скажімо на 6 міс. чи можна піссля цього поодаватися? або наприклад контакт 4 місяці і далі фултайм в ін компанії? запитую, щоб розуміти чи взагалі дивитися в сторону короткострокових літніх контарктів, які я бачив наразі по 4 місяці.
-
от дуже цікаво до речі, в чому сенс знову здавати біометричні дані? я розумію, що це примха ircc, а не особиста. я би ще зрозуміла медогляд ще раз пройти, а біометрика? ми з всі її здавали максимум 2 роки тому, все у них в системі є, вона ж дійсна 10 років чисто для того аби грошей з того мати?
-
Дякую, скажіть будь ласка що ви прикріпляли в якості підтвердження? Який документ? Достатньо буде контракту купля-продажа?
-
Схоже на це) Зараз ще Fee піднімуть на пр)
-
Дякую!
-
Маю питання щодо дитини. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно при подачі на номінацію, щоб дитина була у Канаді? Зараз в Україні з бабусею, потрібно закінчити цей навчальний рік там, восени плануємо привести до Канади. У Канаді зараз батьки та старша дитина, але друга дитина також вказана в EOI на імміграцію. SWM