Імміграція до Манітоби
-
Ваш теперішній перміт дійсний до 21.09.2024 або до моменту отримання рішення по новому перміту.
-
Якби я зрозуміла, то мабуть не запитувала б . Я не зрозуміла дати 21.09.24
-
Ніяк не змінити, далі буде, де написати свої на український. А в цієї пишіть для інших родичів.
-
Підходить, якщо в чудовій якості і всі кути обрізані
-
Доброго вечора! Подаю EOI. Здавала PTE CORE TEST. Коли обираю тест вибирати потрібно ТEF? Бо там лише три варіанти і PTE нема. Наперед дякую!
-
TEF для французької мови
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо мені прийшло запрошення на подачу на номінацію, вибірка була спеціальна для Українців, Skilled worker overseas. Вiдпрацював 10 місяців на одному місці і звільнився, чи можна зробити перерву і знайти роботу в іншій сфері? раз вже є зв'язок із провінції через роботодавця. І чи вплине відсутність роботи на даний момент? Ще не сабмітел аплікейшен на номінацію.
-
Дякую
-
Зрозуміла
-
Цей тест дійсний виключно для федеральних програм, якщо я не помиляюся. Для провінційних програм IELTS and CELPIP.
-
Не потребує, але ви в спецвибірку не потрапите тоді. SWM буде 6-12 місяців чекати.
-
Наперед дякую
-
Окей А якщо робота Teer 3 не потребує англійськоі то вибирати що не здавала тест?
-
Вибачте за тупе питання. Я також не зрозумів… Тобто у людини був перміт до 25 року, а після подачі зменшили до 24 ? Я маю на увазі, якщо не подовжать, то залишиться яка дата ? До 25 як в старому? Не зовсім зрозумів як працює. Ще раз вибачте.
-
Прочитайте той лист! Там супер зрозуміло написано! І у вас не буде жодного питання Та жінка, не змогла прочитати
-
Це стандартна відповідь, ДО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ЧИ Продовжать ЧИ НІ. Цей лист корисний тип у кого ворк перміт вже закінчився. Остаточний строк буде після прийняття
-
Переклав, тепер зрозуміло. Піду вчити англійську далі) Дякую) Видалю питання.
-
Ні, не даремно. Дякую за відповідь.
-
Ну от Зря старався набирав 😢
-
Добрі люди, скажіть, хто в який день і в який час зловил слот на виготовлення нового паспорта у Едмонтоні?!
22 Jan 2023, 05:40
143194/230163
about a minute ago