Імміграція до Манітоби
-
Ще раз доброго вечора, через яку причину мене не пускає далі коли вибираю що не здавала мову? Професія TEER 3
-
Якщо сво то не можна без теста
-
Доброго вечора! Маю наступне питання: працюю на одного і того ж самого роботодавця більше року, довгострокового контракту не маю, тож відповідала на це питання в EOI негативно. Було дуже багато розмов про lay off чи звільнення останнім часом, тож я зовсім не розраховую на свого роботодавця, думаю роботу міняти. Отримала LAA пару днів назад - спецвибірка по SWO. Тепер по суті треба обрати між "for the same employer who has offered me a full-time, long-term job" та "I am a skilled worker who is not employed in Manitoba" з вказанням балів. Підкажіть, будь ласка, як краще вчинити.
-
Ви щось неправильно вибрали
-
Ну подавайте solemn declaration
-
хіба? а якщо перший ворк перміт до 25-го, чому він раптом вже недійсний стає? два ворк перміти можуть бути дійсні одночасно
-
Яка рiзниця мiж lay off та звiльненням?
-
ось я теж не можу зрозуміти, було б логічно, що перший залишається, ніби ж його потрібно саме анулювати, щоб він став недійсним
-
Начебто за вами зберігається робоче місце
-
тобто якщо теоретично не видадуть новий перміт, то новий закінчить дію 21.09.24 і людина втратить змогу працювати?
-
Всім привіт. Скажіть, як зрозуміти з якого draw відібрали мою анкету?
-
Лише поділюся нашим досвідом. Сам доволі ледачий, щоб щось зубрити і ніколи спеціально "позакласно" не вчив мову. Але мені завжди російська, украінська, англійська та інші легко запам'ятовувались. Здав іспит в Канаді- 7ки, не займаючись взагалі. Жінка вчить заочно 8 років наполегливо.. і ледве 4.. не її це. І дуже важко вдається, але вона має вчену ступінь по математиці опіру матеріалів.. Тому.. не всім легко дається, треба мати хочти, чи щось подібне
-
Getting fired means that the individual loses his job because he's been performing poorly while getting laid off means this person loses his job for no fault of his own but the company's. One might get laid off because the company is cutting down on costs or due to new management. Lay off - це коли, наприклад, роботи мало зовсім, і частину робітників скорочують. Коли ситуація змінюється, Вас покличуть назад. А звільняють через те, що працівник не відповідає вимогам роботодавця.
-
Бо я заповнив заявку на продовження вчора, а воно пише Date Received: April 1, 2024. Тобто після 31го. Чи тоді в разі відмови теперешній перміт анулюється і чи краще в такому разі відмінити заявку на продовження (та чи не анулює відміна заявки теперишній перміт) ?
-
погоджуюсь, але питання в тому, якщо вони (ну раптом) відмовлять, то чи дійсно цей лист обмежує тривалість наявного дійсного ворк перміта, як написали вище? а якщо потрібно підписати контракт, наприклад
-
Чесно кажучи той лист виглядає так ніби ви подаєтесь на продовження з майже закінченим вп, тобто щоб вас не вигнали поки приймають рішення вони подовжили його на якийсь час
-
Там написано either Тобто або до тієї дати з листу або з дати перміту (будь що буде довшим)
-
максимум, що я знайшла, це ось: ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17 - може бути дійсними два одночасно, але я не знаю, чи обмежує тривалість той лист, у мене те саме, тепер і я переживаю
-
Начебто до 3 місяців але ця інформація бабка нагадала )
-
а довго вони розглядають, не знаєте?
22 Jan 2023, 05:40
143216/232739
4 minutes ago