Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Маю ще питання. Заявка на провінційному етапі. Маю доньку, вчиться в 10 класі. В Україні закінчила 9 класів, має атестат. 1-7 клас вчилась в одній школі 8-9 в іншій школі (з якої має атестат) 10 клас - Канада. Як правильно вказати інформацію для провінційного етапу? Якщо давати інформацію про закінчену середню освіту, то чи варто вказувати роки навчання як 2014-2023? Адже фактично в самому ліцеї, з якого має вона атестат вона вчилась лише 2 роки. Якщо вказувати освіту лише починаючи з Канади, то це квітень 2023 - по цей час. Чи не дивно буде для офіцера, що в дитини почалось навчання лише рік тому одразу з хай скул? Чи я надто заморочуюсь просто?
-
And this childish excuse... 'cmon. But asking the same question over and over as did other dozen people - it's easier, right? And noone cares that this model of thinking makes possibilities to find other information nonexistent
-
Дякую
-
відрахуйте коли вона пішла в 1 класс, те і ставте початком. А довідку можна взять в школі, що вона навчається в 10 класі. Історія школ не потрібна
-
а тут вище в обговоренні кажуть, що теперішній ворк перміт продовжить діяти до дати свого закінчення, яка вказана на ньому, а не в цьому листі
-
дякую, так, 9 класів це базова. Але дату початку навчання вказувати при цьому яку? 2014 рік? А інформацію про те що вона навчається в канадській школі подавати? але ж вона фактично почала вчитись лише в квітні минулого року тут - так і має бути?
-
у вашої доньки немає середньої освіти, адже закінчена середня після 11 класу в Україні. Вказуйте 10 років і ставте галочку, що ще навчається, прикріпите довідку з теперешнбої школи
-
Так, додати інформацію через IRCC webform
-
Якщо не основний аплікант міняє роботу на федеральному рівні . Чи потрібно про це вказувати ?
-
Атестат додається лише останній, це дипломи додаються всі
-
Вказуєте останню школу
-
так-так, дякую. з тим питань нема :)))
-
Ще маю таке питання. Головний аплікант, 2 школи, 2 атестати - за 9 і 11 клас. Чи потрібно додавати обидві школи та обидва атестати? Чи лише за 11 клас але вказавши дату початку навчання з першої? Фактично ж атестати це підтвердження набуття освіти в самому її кінці, навіть якщо людина за ці 11 років змінила 5 шкіл, з половини атестатів точно не буде. Я правильно розумію логіку?
-
Будь ласка) Не забудьте поставити ту галочку, що дитина ще навчається
-
дякую безмежно
-
Надайте інформацію з Вашого вп, потім надайте інформацію з нового вп, після отримання.
-
Щоб не отримати відмову все таки думаю відмінити заявку на продовження перміту бо вона "Received: April 1, 2024.". Чи відміна заявки на подовження не вплине на теперішній перміт?
-
Дякую всім дуже! (так, я читала чат, кілька місяців, але коли справа дійшла до живої заявки ...трохи лячно щось зробити неправильно. Дякую всім! :) )
-
оце підстава, а я зараз веду переговори з роботодавцем про підписання контракту і він довший дати, яка в листі 😭
-
використала пошук, і ось дивіться: t.me/uccmb/175403
22 Jan 2023, 05:40
143261/231172
15 minutes ago